Dezvoltare Aplicatii Mobile | Aplicatie iOS si Android - Xposed Agency

Dezvoltare
Aplicatie Mobila

Vrei ca businessul tau sa fie mai prezent in viata clientilor tai? O aplicatie mobila te va aduce la doar o atingere de clientii tai si iti va creste popularitatea!

Creare Aplicatie Mobila iOS & Android

Ai o idee pentru o aplicatie mobila? Vrei sa revolutionezi modul in care realizam o activitate obisnuita cu o idee geniala? Vrei sa-ti maresti vanzarile online?

O aplicatie mobila este cel mai bun mod de a facilita orice interactiune dintre business si clientii tai.

Finalizare Aplicatie Mobila

Finalizare Aplicatie Mobila

Daca ai deja o aplicatie mobila la care ai lucrat individual sau daca nu ai fost multumit de fosta echipa de programatori, noi o putem duce la capat pentru tine.

Terminam functionalitatile lipsa ale aplicatiei tale mobile si o lansam atat pe App Store, cat si pe Play Store.

Creare Aplicatie Mobila iOS & Android

Imbunatatire Aplicatie Mobila

Daca aplicatia ta este deja pregatita pentru a fi lansata sau daca este deja pe App Store si Play Store si realizezi ca iti lipsesc notificarile sau trimiterea de mesaje din aplicatie, noi putem rezolva problema.

Te ajutam prin implementarea functionalitatii lipsa in cel mai scurt timp posibil, pentru a nu rata nicio instalare a aplicatiei.

Testare Aplicatie Mobila

Testare Aplicatie Mobila

Aplicatia ta pare uneori sa functioneze, dar alteori nu, si nu ai identificat cauza? Testerii nostri iti vor spune care este problema!

Oferim atat teste automatizate de testare a aplicatiilor mobile, cat si testare manuala, realizata de o echipa de QA Specialists.

Imbunatatire Aplicatie Mobila

Procesul de Dezvoltare

Ideea ta conteaza