20 de noi idei de aplicatii mobile - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

20 de noi idei de aplicatii mobile

In acest articol va vom prezenta 20 de noi idei de aplicatii mobile pe care le puteti dezvolta si care pot face viata mai usoara posibililor utilizatori. De la o aplicatie pentru comunicare cu chiriasii pana la o aplicatie de recenzie a cartilor, iata ideile noastre de aplicatii ale viitorului.


O aplicatie de cautare si de comunicare cu chiriasii

Aceasta va permite proprietarilor sa gaseasca si sa comunice cu potentialii chiriasi direct fara niciun dealer. De asemenea, va permite chiriasilor sa comunice cu proprietarii, cu privire la problemele de proprietate, cerintele de intretinere, chiriile de plata etc.


 O aplicatie de sugestii de calatorie

Aceasta va scana automat si va gasi cele mai bune locuri de vizitat si lucruri de facut intr-o anumita locatie noua pentru utilizator. Poate avea, de asemenea, functiile de a sugera cele mai bune restaurante, hoteluri si caracteristici de recenzii.


O aplicatie de restaurante personalizata

Aplicatia nu numai ca va permite utilizatorilor sa verifice meniurile in timp real, disponibilitatea meselor in restaurantul respectiv, ci si sa faca rezervari si chiar sa plateasca facturi prin intermediul aplicatiei.


O aplicatie pentru refugiati

Aceasta ii va ajuta sa inteleaga limbile si culturile locatiilor noi, astfel incat sa se poata conecta cu localnicii si sa inceapa sa devina parte a comunitatii intr-un mod mai bun.


Aplicatie de livrare postala ieftina 

Aceasta aplicatie  va gasi cea mai buna optiune de livrare in zona dvs. in functie de tipul, locatia, dimensiunea si greutatea produsului pe care trebuie sa il livrati.


Un sistem de donare a alimentelor

Restaurantele vor putea gasi organizatii caritabile adecvate in zonele lor locale pentru a dona mancarea in exces in fiecare zi. Acest lucru nu numai ca va economisi o multime de alimente care altfel se risipesc, dar va ajuta si multi oameni saraci.


O aplicatie de alerta de transport

Aplicatia ii va ajuta pe utilizatori sa isi prinda autobuzele la timp, notificandu-i cu privire la sincronizarea autobuzelor, programul, schimbarea orei, intarzierea lor etc. Aceasta poate include, de asemenea, facilitatea GPS pentru a urmari starea de functionare a autobuzului in timp real.


 O aplicatie fiscala

Aceasta va tine evidenta tuturor veniturilor, bunurilor comerciale, cheltuielilor si tranzactiilor fiscale si va calcula automat datoria dvs. fiscala pentru perioada respectiva. Va fi extrem de utila pentru toate tipurile de contribuabili.


O platforma comuna de luare a notitelor

O aplicatie in care toata lumea poate lua notite, partaja cu altii, poate comenta la notite, adauga la note existente sau face note noi despre un anumit subiect, prelegere sau seminar. 


O aplicatie de citire a textului

Aceasta va putea citi textul scris pe o hartie, astfel incat sa il puteti salva in format digital pe telefon sau pe computer. Nu va scana exact o imagine a hartiei, ci va citi doar textul sau numarul scris pe ea.


O aplicatie sociala pentru a manca impreuna

Aplicatia va gasi in fiecare zi partenerul perfect pentru a lua masa, in functie de locatia, programul si preferintele pe care le-ati introdus, astfel incat nu trebuie sa mancati singur.


 O aplicatie mobila de evaluare sociala

Aplicatai va va permite sa va evaluati anonim prietenii pentru diferite calitati precum zambetul, furia, frumusetea, natura si multe altele. Prietenii dvs. vor putea vedea evaluarea, dar nu vor sti ca provine de la dvs.


O aplicatie pentru angajarea contractantilor online

Utilizatorii pot compara diferitii furnizori de servicii siii pot alege in functie de bugetul si nevoile lor. Aplicatia le va permite utilizatorilor sa isi posteze online cerintele, bugetul si disponibilitatea. Contractantii pot vedea anunturile si pot raspunde cu interesul lor.


O aplicatie de intalniri bazata pe interese

Aplicatia ii va ajuta pe oameni sa gaseasca cele mai bune intalniri in functie de interese speciale, cum ar fi tocilari, iubitori de benzi desenate etc. Acesta ar fi locul perfect pentru introvertiti pentru a gasi o intalnire.


Gestionarea si partajarea  obiectivelor

Aplicatia va va permite sa creati obiective de viata, sa le urmariti, sa le impartasiti cu altii si sa ii gasiti pe cei care impartasesc aceleasi obiective, astfel incat utilizatorii sa se poata sprijini reciproc in indeplinirea acestor obiective.


O aplicatie de prezentare in cloud

Aceasta va permite tuturor membrilor unei intalniri sau a unei echipe sa se reuneasca si sa colaboreze online pentru a face o prezentare in echipa. Acestia pot contribui cu idei si feedback-uri in timp real.


 O aplicatie de mesagerie instanta

Aceasta  are caracteristicile tuturor aplicatiilor populare de mesagerie instanta. La fel ca Whatsapp, Skype, Viber si FB,  va oferi un serviciu de mesagerie excelent, apeluri video si apeluri audio. Va oferi, de asemenea,  apeluri prin internet, partajare, emoji, partajarea cartilor de vizita si date, partajarea fisierelor mari, etc.


 Recenzia cartilor

Aplicatia va permite sa faceti o fotografie a cartii si sa primiti recenzii de la Amazon, Goodreads si alte platforme. Aplicatia a va ajuta sa alegeti daca doriti sa cumparati / cititi cartea sau nu.


O aplicatie pentru mancarea sezoniera

Aceasta va va informa despre cele mai apropiate locuri pentru a gasi produse proaspete de sezon, produse alimentare ecologice etc. Poate avea si alte caracteristici pentru un management sanatos al dietei.


Cautarea obiectelor pierdute

Aceasta ii va ajuta pe utilizatori sa isi gaseasca ochelarii, cheile, portofelul, sosetele si alte articole pe care le-au pus undeva si apoi sa uite unde le-au plasat. O modalitate de a face acest lucru este sa faceti o poza cu telefonul dvs. de fiecare data cand plasati un astfel de articol, astfel incat sa puteti privi imaginea daca uitati mai tarziu.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza