8 Sfaturi pentru a avea un site minunat si pregatit pentru viitor - Xposed Agency

Site de Prezentare

8 Sfaturi pentru a avea un site minunat si pregatit pentru viitor

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le-au adresat clientii nostri este, de obicei, „Cum pot construi si intretine un site excelent? In acest articol, enumeram cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a realiza acest lucru.


Calatorii planificate cu grija, construirea credibilitatii si vanzarea catre clientii tai

Faceti ca fiecare interactiune sa conteze. Un punct de contact este orice interactiune pe care un potential client o are cu un brand în calatoria sa catre o decizie de cumparare. O actiune de punct de contact online ar putea fi orice, de la vizualizarea unei postari sociale pana la citirea unui review al clienților.

Decizia unui client de a cumpara provine dintr-o relatie creata printr-o serie de puncte de atingere pozitive, consecvente si autentice. Rolul tau este sa te asiguri ca site-ul tau este pus la punct si ca fiecare punct de atingere este o reflectare exacta a marcii tale. Un singur punct de atingere care nu interactioneaza in mod pozitiv cu clientul dumneavoastra va poate deteriora relația.


Revin-o la inceputuri si simplifica din nou lucrurile

Conform unui articol Forbes, persoana obisnuita judeca increderea altei persoane in termen de 7 secunde. Cu un site web, acest timp scade la 1/50 dintr-o secunda.

Asta nu va ofera mult timp pentru a avea un impact, nu-i asa? Scotand o strategie din cartea Apple și Google, site-urile lor web sunt monumente ale designului simplu. Intr-o epoca in care oricine poate încarca un site web cu videoclipuri complete, luati in considerare faptul de a fi furnizorul cu un site minimalist, care nu are nevoie de blocaje, dar totusi reuseste sa bifeze toate casetele potrivite.


Compatibilitate intre platforme

Deci, ai luat-o de la inceput si te-ai trezit cu un site ingenios si simplu si te lansezi cu efect imediat. Apoi, in acea seara, in timp ce incurajezi toata lumea sa iti verifice site-ul, analizele web arata ca ai accesari de pe dispozitive mobile si tablete. Ati verificat ca functionează pe toate dispozitivele, nu?

Exista numeroase modalităti de a accesa internetul. Urmariti cu atentie Google Analytics pentru a verifica browserele si dispozitivele pe care le utilizeaza vizitatorii. Cea mai mare parte provine de la mobil? Poate ca este timpul sa construiti prima data o aplicatie mobila. Aflati mai multe despre publicul dumneavoastra si asigurati-va ca site-ul dumneavoastra web functioneaza asa cum este de asteptat pe dispozitivele pe care sunt cel mai probabil sa fie utilizate.


Implementeaza un cod simplu

Pentru a-ti asigura viitorul trebuie sa fi pregatit sa actualizezi lucrurile rapid. Complicati baza de coduri si vei lupta sa raspunzi rapid la cerintele si nevoile in schimbare ale clientilor tai.


Securitate

Dupa cum spune Werner Vogels, CTO al Amazonului, „cripteaza totul”. Pastrarea informatiilor criptate, astfel incat numai destinatarul intentionat sa le primeasca este un lucru, dar un certificat SSL pe site-ul dumneavoastra va crea, de asemenea, incredere cu comunitatea de clienti. Ei vor sa stie ca atunci cand achizitionează prin intermediul site-ului dumneavoastra informatiile lor personale si financiare sunt sigure.


Usor de gasit

Exista literalmente milioane si milioane de site-uri web, deci de unde stiti ca al vostru este vizibil? Este motorul de cautare optimizat (SEO)? Rareori clientii vor folosi prima pagina Google in cautarea unei solutii in  care au o lipsa de credibilitate.

A fi optimizat pentru csutare inseamna ca ce oferiti dumneavostra, este in fata clientilor atunci cand acestia cauta o solutie la problema pe care o rezolvati. SEO este o sarcina greu de abordat si este probabil gestionata de o echipa experimentata de experti pentru majoritatea organizatiilor. Daca va luptati cu acesta, nu ezitati sa luati legatura cu noi si va putem oferi cateva îndrumari pentru a va orienta SEO.


Luati decizii informate (utilizand datele)

Utilizarea datelor pentru luarea deciziilor informate este esentiala pentru succesul site-ului dumneavoastra web. Cu software-ul potrivit, puteti incepe sa strangeti informatii valoroase despre clientii dumneavoastra – aflati exact cum au ajuns pe site-ul vostru web, cat au stat si unde au plecat. Stiind acest lucru, puteti incepe sa optimizati continutul site-ului dumneavoastra web pentru a crea si a va alimenta baza de clienti.


Cat de rapid este site-ul dumneavostra?

Acest interval scurt de atentie inseamna ca vizitatorii nu asteapta sa se incarce pagini, in special pe dispozitivele mobile in care sclipirea si glisarea fac legea. Folosind instrumente precum GTMetrix, Pingdom si WebPageTest, puteti compara viteza site-ului dumneavostra cu altele.

Un site rapid va avea si avantajul secundar de a creste clasamentul dumneavostra in cadrul motoarelor de cautare. Motoarele de cautare determina algoritmii lor in functie de timpul de incarcare pentru a se asigura ca marca lor ofera o experienta buna pentru utilizatori. Daca site-ul dumneavoastra web dureaza mai mult de 2 secunde pentru a fi încarcat, veti fi penalizat de oameni si roboti. 

Ca agentie de marketing integrata de experti, am ajutat organizatiile sa isi optimizeze site-urile web, sa conduca traficul si sa gestioneze o serie de alte initiative (non-digitale) care au facut ca marcile lor sa creasca de la un mic birou pana la marci nationale care depasesc cei mai mari concurenti.

Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.


Ideea ta conteaza