Afacerea ta are nevoie de o aplicatie mobila - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

Afacerea ta are nevoie de o aplicatie mobila

Afacerea ta are nevoie de o aplicatie mobila - Xposed

Aplicatiile mobile sunt considerate a fi unul dintre cele mai puternice instrumente pentru a contacta publicul tinta din punct de vedere al afacerii. Aproape fiecare adult din lume are un smartphone si aceasta piata continua sa creasca. Acesta este un argument destul de important cu privire la motivul pentru care ar trebui sa va concentrati pe tehnologia mobila.

Cresterea vanzarilor

Acesta este un canal nou prin care puteti creste profiturile companiei. Poate fi o crestere semnificativa in functie de cat de mare este publicul.

Cu promotii, reduceri si notificari push bonus, puteti motiva clientii sa cumpere de la dumneavoastra. Puteti contacta direct toti utilizatorii care au instalat aplicatia. De exemplu, o companie poate trimite o oferta speciala clientilor care se afla in imediata apropiere a magazinului sau a biroului lor, cu ajutorul tehnologiilor de geolocalizare offline.

Un alt avantaj al unei aplicatii este capacitatea de a efectua plati mobile, a caror popularitate creste rapid. Oamenii nu mai doresc sa petreaca timp la cumparaturi, deoarece aceleasi lucruri pot fi cumparate cu un smartphone in timp ce beau o cafea acasa.


Construirea audientei

Puteti stabili relatii cu clienții dumneavoastra indiferent unde se afla in lume. O persoana nu trebuie sa-si aminteasca adresa web sau sa apeleze la un motor de cautare, ca in cazul unui site, deoarece aplicatia este deja instalata pe dispozitivul sau.

Fiecare utilizator nou care instaleaza aplicatia dumneavoastra mobila intra in spatiul dumneavoastra de informatii. Prin urmare, merita sa folositi diverse metode pentru a creste numarul de instalari; de exemplu, puteti oferi bonusuri si reduceri in schimb.

Combinatia de „site + aplicatie mobila” produce un dividend dublu pentru intreprindere. Resursa de internet a companiei atrage atentia clientilor datorita motoarelor de cautare, iar atunci cand un vizitator intra in programul de smartphone prin intermediul site-ului, compania apelează la o activitate mai targhetata cu el.


Canale de comunicare si marketing

Aplicatiile mobile pot fi utilizate cu succes pentru a atrage atentia asupra brandului prin diferite campanii de marketing. In acest fel, extindeti potentialul clientilor si dezvoltati relatii de incredere cu acestia.

Cert este ca lansarea propriei aplicatii este oricum o etapa de publicitate, deoarece va permite sa utilizati alte instrumente de marketing.

Deosebit de valoroasa in acest context este posibilitatea de a primi feedback de la utilizatori. De exemplu, puteți realiza sondaje, permite utilizatorilor sa raporteze erori etc.


Optimizarea procesului de afaceri

Puteti crea o aplicatie pentru interactiunile angajatilor in cadrul echipei, precum si monitorizarea si gestionarea oricaror procese, schimbul de fisiere si date si agregarea anumitor statistici, de exemplu. Aplicatiile mobile pot fi utilizate eficient pentru organizarea si automatizarea mai multor activităti de afaceri.

Crearea de produse destinate exclusiv utilizarii in cadrul companiei in sine este o practica destul de comuna. In acest fel, de exemplu, puteti asigura interactiunea neintrerupta intre angajati, indiferent de locatiile lor actuale.


Cresterea loialitatii clientilor

Permitand clientilor sa rezerve o masa, sa comande mancare sau sa plateasca pentru comanda lor folosind aplicatia de pe smartphone-ul lor, afacerea primeste un instrument puternic pentru cresterea loialitatii. Integrati programe de loialitate in aplicatia mobila si partajati promotii, reduceri sau bonusuri utile cu clientii.

Puteti profita din plin de instrumentele de personalizare trimitand notificari push despre noile promotii si reduceri. Puteti oferi utilizatorilor care au instalat aplicatia acces la oferte exclusive si bonusuri speciale.

Daca oamenii doresc sa obtina informatii suplimentare despre compania dumneavoastra sau despre produsele si serviciile pe care le oferiti, le pot face intotdeauna 24/7 prin intermediul aplicatiei mobile. Interactiunea constanta creste loialitatea si, la randul sau, un nivel bun de fidelitate stimuleaza vanzarile.


O sursa valoroasa de date analitice

Utilizand o aplicatie mobila, puteti colecta o multime de informatii utile pentru analize suplimentare. De exemplu, puteti afla care sunt produsele pe care clintii dumneavoastra le cumpără cel mai mult. De asemenea, cat timp petrec în aplicație. Sau chiar, care funcții sunt cele mai utilizate si care sunt cele mai putin populare?

Urmarind modul in care oamenii interactioneaza cu aplicatia dumneavoastra, puteti întelege cum o puteti îmbuntati pentru a le oferi o experiență mai buna utilizatorilor. Ințelegerea clientilor  este cheia succesului în orice nisa de afaceri.

Puteti obtine date despre geolocalizarea publicului, date demografice, informatii despre interese si multe alte statistici interesante pe care le puteti utiliza si  profita.


Avantaj competitiv

Nu toate companiile profita din plin de potentialul propriilor site-uri, cu atat mai putin de aplicatiile lor mobile. Unele companii nici nu le au, pentru ca din anumite motive le considera inutile! Concurenta in acest domeniu este inca scazuta si de aceasta trebuie sa profitam.

Daca reusesti sa fii printre primii care incearca sa utilizeze aplicatii mobile ca instrument de marketing și vanzari, iti poti consolida pozitia cu incredere pentru viitor. In lumea extrem de competitiva de astazi, este necesar sa profitati de cat mai multe oportunităti pentru a face cunoscut brandul si pentru a creste recunoasterea acestuia.

Dacă sunteti proprietarul unei companii care lucreaza in oricare dintre aceste nise, puteti experimenta toate avantajele enumerate in acest articol, pur si simplu avand o aplicatie mobila. Mai mult, merita sa luam in considerare si posibilitatea dezvoltarii unui produs pentru uz intern pentru a optimiza procesele de afaceri; companiile ar trebui sa considere acest lucru o necesitate.


Sa recapitulam

Aplicatiile mobile pentru afaceri pot oferi multe beneficii aproape oricarei companii. Daca inca nu sunteti sigur daca aveti nevoie de o aplicatie mobila, sper ca argumentele din acest articol va vor ajuta sa luati decizia corecta.

Principalul lucru de retinut este ca orice produs sau instrument trebuie sa rezolve probleme specifice si sa contribuie la dezvoltarea companiei. Avand in vedere acest lucru, este necesar sa planificati lucrarile si sa intocmiti o lista de functii necesare pentru o aplicatie viitoare.

Orice afacere ar trebui sa depuna eforturi pentru dezvoltare, precum si sa ramana la curent cu cele mai noi tehnologii si sa raspunda la inovatiile care o pot face mai eficienta. Crearea unei aplicatii mobile poate ajuta in mod eficient la atingerea acestor obiective.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza