Aplicatii mobile: 22 de idei pentru anul 2020 - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

Aplicatii mobile: 22 de idei pentru anul 2020

Aplicatiile au dominat complet piata mobila. De la intreprinderi mici la mari, toata lumea isi construieste aplicatii mobile dedicate pentru a atrage mai multi clienti. Am venit cu aceste idei uimitoare de aplicatii mobile pe care le-au sugerat utilizatorii. Speram ca veti gasi cea mai buna idee de aplicatie pentru afacerea dvs.

Mobilul a devenit sinonimul cresterii, iar firmele fara aplicatii mobile nu vor avea un viitor stralucit.


Iata ideile de aplicatii:

 1. Aplicatia scan and shop care va permite sa scanati orice elemente pentru a le gasi online dupa o  imagine. Astfel,  le puteti cauta si cumpara de pe site-urile de cumparaturi online cu usurinta. Puteti adauga mai multe functii pentru a face aplicatia mai interesanta si mai utila.

 

 1. O aplicatie de navigatie digitala pentru mall-uri care va stoca o harta digitala a tuturor centrelor comerciale dintr-o zona. Aplicatia poate fi folosita pentru a navigare, precum si indicatii in interiorul mall-ului.

 

 1. Aplicatia de booking care va permite sa verificati aspectul grafic al restaurantului, sa alegeti locurile dorite si sa faceti rezervarea.

 

 1. Aplicatia de spalat automobile la cerere le va oferi clientilor dvs. facilitatea de a comanda o spalare auto de acasa, oricand si oricum au nevoie.

 

 1. Aplicatia de alerta penala poate fi proiectata pentru a ajuta utilizatorii sa ramana in alerta si sa cunoasca infractorii cautati in zona lor. De asemenea, va avea un buton de alerta pentru a informa politia prin GPS, pentru a arata locatia dvs. catre aceasta.

 

 1. O aplicatie de studiu virtual pentru examene unde elevii se pot intalni si pregati pentru examen impreuna cu alti studenti ce studiaza aceleasi discipline. Invatarea poate fi promovata prin instrumente de studiu, discutii, ghiduri si materiale de studiu gratuite.

 

 1. Aplicatia de navigare online care, in loc sa aleaga cea mai scurta sau cea mai preferata ruta catre o destinatie, il duce pe utilizator printr-un traseu mai putin explorat, dar interesant, bazat pe interesele si preferintele acestuia.

 

 1. O aplicatie online de livrare de flori si cadouri unde puteti programa livrari pentru zilele de nastere viitoare. Aplicatia va alege automat cele mai bune flori / cadouri si va plasa o comanda cu livrare la domiciliu in numele dvs.

 

 1. Aplicatia rapida de verificare a supermarketurilor care va permite sa scanati automat produsele prin aplicatia dvs. mobila in timp ce faceti cumparaturile intr-un supermarket si face, de asemenea, plati automate prin optiuni integrate de e-payment.

 

 1. O aplicatie de recomandare si recenzie pentru alimente care arata sugestii de la persoane reale, in care utilizatorul are incredere. Aplicatia va permite utilizatorilor sa urmareasca alte persoane in care au incredere si sa le vada recomandarile in timp ce selecteaza un produs sau serviciu.

 

 1. O aplicatie pentru a gasi un loc de parcare disponibil intr-o anumita locatie. Aplicatia va folosi GPS-ul, locatia, camerele web si datele de parcare pentru a gasi un loc de parcare gratuit in jurul tau in timp real.

 

 1. Aplicatia Virtual Interior Designer  va permite sa fotografiati orice loc doriti sa-l proiectati  adaugand diverse optiuni de design .  De asemenea, va va recomanda locurile de unde puteti cumpara aceste articole interioare.

 

 1. O aplicatie de auto silencing a telefonului care va va pune dispozitivul in mod silentios in functie de locatia dvs.  Daca va aflati intr-o intalnire  si ati uitat sa treceti pe silentios, aplicatia va face acest lucru pentru dvs.

 

 1. O aplicatie de control al securitatii completa, care va va permite sa controlati toate dispozitivele si echipamentele de securitate din casa sau de la birou. Aceasta va va permite sa deschideti usa, sa verificati inregistrarile camerei, etc., prin intermediul aplicatiei.

 

 1. Aplicatia de gestionare a finantelor si a facturilor care trimite alerte de scadenta la plata. Puteti imparti facturile intre colegii de camera si trimite alerte catre acestia.

 

 1. O aplicatie de social media unde va puteti face prieteni sau conecta cu prietenii existenti pentru a vinde si cumpara lucruri online. Aplicatia va va permite, de asemenea, sa faceti recomandari si sa cautati si sa cumparati produse pe baza sugestiilor prietenilor.

 

 1. O aplicatie de real-time ride-sharing care va permite utilizatorilor sa isi listeze masinile ori de cate ori pleaca undeva. Astfel utilizatorii pot impartii calatoria, daca aceasta se desfasoara pe cont propriu si pot imparti costul acesteia.

 

 1. Aplicatia de traducere vocala care va traduce cuvintele vorbite ale unei persoane in timp real. Astfel o persoana poate fi inteleasa de o alta persoana care vorbeste limba. Este o idee cu adevarat interesanta si utila pentru o aplicatie mobila.

 

 1. O aplicatie de planificare si motivare a sarcinilor care va reaminteste sarcinile zilnice. Aceasta ofera motivatie pentru a executa sarcinile pe care sunteti mai putin dispusi sa le faceti, cum ar fi exercitiu fizic, trezire, citire etc.

 

 1. O aplicatie inteligenta de flirt care scaneaza automat listele prietenilor din toate retelele de socializare. Aceasta sugereaza cea mai buna potrivire bazata pe activitatile voastre similare, aprecieri, share-uri, opiniile celorlalti despre tine si multe altele.

 

 1. O aplicatie de gestionare a chitantelor care va stoca toate chitantele si facturile utilizatorilor intr-un singur loc. Astfel nu veti mai fi nevoit sa gestionati fiecare chitanta manual. De asemenea, va avea optiunea ca magazinele sa iti trimita chitantele direct in aplicatia ta mobila.

 

 1. O aplicatie pentru organizarea subscriptiilor. Aceasta va tine evidenta tuturor abonamentelor si facturilor si va va avertiza la sosirea datei de plata. Aplicatia poate avea, de asemenea, un sistem integrat de plati pentru platile automate ale facturilor.

Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza