Aplicatii mobile: si afacerile mici au nevoie de ele - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

Aplicatii mobile: si afacerile mici au nevoie de ele

10 semne ca o afacere are nevoie de o apliatie mobila | Xposed Agency

 

Hai sa vorbim despre aplicatii mobile si afaceri! De ce sa luati in considerare crearea unei aplicatii mobile pentru propria companie? Daca credeti ca a avea un site web sau o pagina de Facebook este suficient pentru a atrage si a intra in legatura cu clientii, acest lucru nu este adevarat.

In zilele noastre, aplicatiile mobile pentru afaceri au devenit un instrument de marketing necesar pentru toate companiile, indiferent de marimea industriilor lor.

In cazul in care inca nu sunteti sigur de ce ar dori cineva sa isi construiasca propria platforma mobila, cititi mai jos de ce avem nevoie de aplicatii mobile pentru afaceri.


Consumatorii tai isi doresc o aplicatie mobila

Consumatorii asteapta de la dvs. sa aveti o prezenta pe smartphone, deoarece aleg din ce in ce mai mult sa desfasoare o gama larga de activitati zilnice folosind telefoanele lor mobile.

De la activitati bancare pana la comunicarea cu grupul lor de prieteni, pana la citirea blogurilor lor preferate si ascultarea de muzica sau partajarea de fotografii si videoclipuri cu grupul lor de prieteni, astazi se fac atat de multe prin intermediul smartphone-urilor.

Prin urmare, crearea unei aplicatii mobile usor de utilizat, care sa le permita clientilor sa interactioneze cu afacerea dvs., sa primeasca oferte si sa cumpere produsele dvs. se incadreaza in mod natural in utilizarea zilnica a smartphone-urilor oamenilor.


Te ajuta sa ramai conectat cu clientii tot timpul

Conform statisticilor de mai sus, clientul mediu petrece mai mult de doua ore pe zi pe dispozitivul sau mobil.

Dupa toate probabilitatile, doar o mana de aplicatii reprezinta cea mai mare parte a acestei utilizari totale, dar asta nu schimba faptul ca fiecare utilizator trebuie sa deblocheze, sa deruleze si sa scaneze dispozitivul pentru aplicatiile pe care le cauta.

Poate fi un avantaj pentru compania dvs., deoarece mintea noastra in mod inconstient inregistreaza fiecare imagine si text. Se intalneste chiar daca se intampla neobservat.


Aplicatiile dezvolta brand-ul si identificarea cu acesta

O aplicatie mobila pentru afacerea dvs. poate contribui foarte mult la cunoasterea marcii. Pentru a intelege mai bine as dori sa impart afirmatia in doua aspecte care sunt mai jos.

  1. Marca.
    Trebuie sa creati o aplicatie care sa aiba caracteristici pe care clientii dvs. le vor iubi, in acelasi timp fiind bine marcata si frumos proiectata.
  2. Identificare.
    Cu cat puteti atrage clientii mai des cu aplicatia dvs., cu atat mai repede vor fi inclinati sa cumpere produsul si / sau serviciul dvs.

Promovarea produselor si a serviciilor se face si prin aplicatii mobile

Companiile cu aplicatii mobile fac impresii mai bune decat cele fara una. O aplicatie mobila va face afacerea dvs. sa iasa in evidenta, iar actualizarile frecvente ajuta la dezvoltarea interesului clientilor fata de produsele dvs. De asemenea, va va ajuta sa economisiti bani si efort in alte tipuri de tehnici promotionale, cum ar fi reclame in ziare si panouri publicitare.


Folosind aplicatii mobile te apropii de clienti

Acesta va va oferi o oportunitate de a va apropia de clientii dvs. Prin utilizarea marketingului mobil, puteti include imediat indemnuri in notificari. La randul sau, acest lucru va va ajuta sa va sporiti vanzarile.


Prin aplicatii mobile creati un canal de marketing direct

Aplicatiile au multe functii: pot oferi informatii generale, preturi, formulare de rezervare, functii de cautare, conturi de utilizator, mesagerie, fluxuri de stiri si multe altele. Unul dintre marile avantaje ale unei aplicatii este ca toate informatiile pe care doriti sa le oferiti clientilor dvs. sunt la indemana.


Ofera valoare clientilor tai

Vorbind despre informatii disponibile, ce zici de digitalizarea acelui program de loialitate pe care l-ati pus in aplicare?

Stitivechiul card de colectare a punctelor? Faceti posibil ca clientii dvs. sa isi colecteze recompensele prin intermediul aplicatiei dvs. mobile.

Rezultatul? Mai multe descarcari si mai multi clienti.


Ofera un customer support mai bun

O asistenta buna pentru clienti este esentiala pentru a primi in continuare noi recomandari. Iar o aplicatie mobila este un canal excelent pentru furnizarea asistentei instantaneu si eficient.

Este o modalitate excelenta de a va extinde asistenta pentru clienti, introducand noi canale de comunicare si livrare direct din aplicatie.


Aplicatiile mobile colecteaza date despre comportamentul consumatorului

Daca doriti sa stiti cum utilizeaza clientii produsele si serviciile dvs. si ce le place sau ce nu le place la acestea.


O aplicatie mobila imbunatateste imaginea afacerii tale

O aplicatie mobila face ca orice afacere sa iasa in evidenta si da impresia ca esti expert in tehnologie. De asemenea, ofera detalii precum locatia, contactul, rolurile de serviciu, varstele, limitele de cheltuieli si multe altele. Aceste date ar putea fi utile atunci cand adaptati comunicarile si ofertele potentiale.


Concluzie

Cele mentionate mai sus sunt motive valabile pentru a investi intr-o aplicatie mobila. Cand incepeti sa priviti telefonul ca o oportunitate de a crea solutii pentru afacerea dvs., atunci sunteti pe drumul cel bun.


La XPOSED AGENCY, ajutam proprietarii de intreprinderi mici sa integreze marketingul mobil in planurile lor de marketing existente. Oferim dezvoltarea de aplicatii mobile la preturi accesibile, pentru ca stim cat de important este dispozitivul mobil pentru companii.

Smartphone-urile nu merg nicaieri. Iar proprietarii de afaceri trebuie sa stie cum pot profita afacerile lor de pe marketingul mobil. Conform statisticilor, se estimeaza ca vanzarile de smartphone-uri din intreaga lume vor ajunge la aproximativ 1,4 miliarde de unitati.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza