Clasamentul SEO. 7 greseli de evitat in web design - Xposed Agency

Design

Clasamentul SEO. 7 greseli de evitat in web design

Clasamentul SEO. 7 greseli de evitat in web design | Xposed Agency

Un site web este definit tehnic ca fiind colectia de pagini web conectate intre ele. Dar pentru orice afacere, un site web este portofoliul sau online. Pentru un designer de site-uri web, site-ul este doar o colectie de cod caruia i se ofera un model de culoare pentru a-l face atractiv. Dar, stiti ca proiectarea site-ului dvs. web conteaza foarte mult in SEO (Search Engine Optimization). Da, ai auzit bine. Proiectarea site-ului dvs. web este un factor important in clasarea pe motorul de cautare. Deci, mai jos este lista celor mai importante 7 defecte de proiectare in web design care afecteaza clasamentul dvs. SEO.


7 greseli de evitat in web design


Web design care nu este mobile responsive

Google a anuntat recent o actualizare numita Mobilegeddon, care a declarat ca de acum incolo Google va acorda prioritate site-urilor compatibile cu dispozitivele mobile.

Daca site-ul dvs. web nu este compatibil cu dispozitivele mobile, atunci trebuie sa incepeti sa va transformati site-ul intr-unul compatibil cu acestea.


Pagina 404 nepotrivita

Pentru un web designer, odata ce un site este live, nu va exista nicio problema din punctul lui de vedere. Dar, exista multe cazuri cand unele pagini web sunt sterse din anumite motive.

Aceste pagini duc la erori 404. Din punct de vedere SEO, erorile 404 au un impact negativ asupra site-ului dvs. web. Deci, verificati toate erorile 404 folosind Google Webmaster Tools si redirectionati-le sau eliminati-le din motoarele de cautare.


Web design ce utilizeaza prea mult Flash

De obicei, pentru a crea un site web atractiv, Flash este utilizat in exces. Flash este folosit pentru a crea site-uri creative, dar conform ghidurilor Google, utilizarea excesiva a Flash pe un site este daunatoare din punct de vedere al clasamentului SEO.

Folositi Flash oriunde este important, dar nu evitati continut pentru acesta.


Pop-up-uri enervante

Pop-up-urile sunt folosite ca indemn la actiune pe nenumarate site-uri web. Insa, multe ferestre pop-up devin atat de enervante pentru utilizator incat ii deviaza si ii obliga sa inchida site-ul fara sa intre chiar in el.

Acest lucru determina o crestere a ratei de respingere, precum si degradarea experientei utilizatorului. Nu este recomandat sa neglijati complet ferestrele pop-up, acestea trebuie utilizate ori de cate ori este cazul.


Web design neglijent

Pentru un vizitator, nu poate fi observata nicio diferenta intre un site web ce foloseste etichete de titlu si altul care nu le foloseste.

Dar pentru SEO, utilizarea acestor etichete spune motorului de cautare ca pagina web este axata pe acest subiect. SEO recunoaste utilizarea etichetelor de titlu in site si le ia in considerare. Deci, utilizati etichetele H1 pana la H6 conform cerintelor lor.


Lipsa Breadcrumbs-urilor

Breadscrums-urile sunt ceea ce arata ordinea simetrica a navigarii dvs. Va arata ordinea paginii dvs. curente. Acesta asigura faptul ca utilizatorul va naviga usor pe site.

Dar, in absenta lor, unui utilizator ii este greu sa se mute inapoi sau in orice alta locatie ceea ce este enervant. Daca rulati un site web de comert electronic, atunci trebuie sa adaugati aceasta trasatura pe site-ul dvs. Web.


Absenta link-urilor interne

Un continut este atractiv, usor de citit, dar ramane incomplet pana cand interconectarea nu se face.

Link-urile catre pagini interne dintr-un site web fac motorul de cautare sa considere site-ul ca fiind bine pus la punct.

Deci, oriunde credeti ca acest lucru este potrivit, conectati-va paginile interne.

Daca va lipseste vreunul dintre punctele de web design mentionate mai sus, atunci luati in considerare investitiile intr-un designer web profesionist si corectati-le cat mai curand posibil. Experimentati imbunatatirea in clasamentul motorului cautare a site-ului web.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza