De ce Apple App Store respinge aplicatii mobile - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

De ce Apple App Store respinge aplicatii mobile

De ce Apple App Store respinge aplicatii mobile | Xposed Agency

Apple App Store creste cu peste 1000 de aplicatii pe zi? Socant, nu? De asemenea, exista multe aplicatii care sunt in asteptare pentru aprobare sau ar putea fi respinse din  Apple App Store. Daca dezvoltati sau doriti sa dezvoltati o aplicatie IOS, este posibil sa doriti sa cunoasteti motivul respingerii. Aceste instructiuni de trimitere a aplicatiei catre Apple va pot ajuta!

Ecosistemul Apple App Store a fost conceput astfel incat sa mentina utilizatorii protejati de aplicatiile de calitate slaba si rau intentionate si, fara indoiala, functioneaza bine. Dar, uneori, o aplicatie este respinsa din anumite motive neasteptate si, ca rezultat, dezvoltatorii fie trebuie sa amane datele de lansare, fie trebuie sa redezvolte caracteristicile cheie.


Ghid pentru trimiterea de aplicatii IOS in Apple App Store pentru a preveni respingerile

Aici prezentam 9 motive surprinzatoare, care ar trebui luate in considerare inainte de a incarca aplicatia:


Folosirea cuvantului “Beta” sau orice alt indiciu ca aplicatia nu este finalizata

Google a facut deja o practica obligatorie in industrie de a introduce mai intai versiunea „Beta” a fiecarei aplicatii. Insa, Apple pare a fi ceva mai serioasa in legatura cu orice indiciu ca cererea este incompleta sau neterminata. Multe aplicatii sunt respinse pentru ca sunt etichetate „Beta”, „Previzualizare” si chiar „Versiunea 0.9”.


Timp lung de incarcare in aplicatii

Toate sistemele de operare ale smartphone-urilor, inclusiv iOS, Android si chiar Windows, au stabilit o limita maxima pentru timpul de pornire a aplicatiei. Pentru iOS, Apple a stabilit un timp maxim de 15 secunde si, daca aplicatiile dvs. nu pornesc in aceasta perioada de timp, atunci aceasta va fi respinsa.

Chiar daca aplicatia dvs. necesita mai putin timp pentru pornire in timpul testarii locale, anumiti factori precum conexiunile de retea mai lente, hardware mai lent si alte diferente din mediu pot afecta viteza aplicatiei in timpul procesului de revizuire.

Deci, in conformitate cu ghidul Apple App Store, va sugeram sa nu aveti o credinta oarba doar in simulatorul iOS si sa va asigurati ca il testati pe hardware-ul real. Amintiti-va intotdeauna ca timpul de incarcare al aplicatiei este prima dvs. oportunitate de a impresiona utilizatorii.


Legaturi la scheme de plata externe in aplicatii

Apple cere sa vanda tot continutul digital prin mecanismul sau de cumparare integrat bazat pe iTunes. Acest lucru are ca rezultat si abonamente digitale si achizitii unice, astfel incat, daca aplicatia dvs. accepta alte mecanisme de plata pentru continutul digital, nu exista nicio modalitate de a impiedica respingerea acestuia. Acesta este singurul motiv pentru care utilizatorii nu au voie sa cumpere carti electronice noi in aplicatia Kindle.

In special, aceasta regula se aplica chiar si paginilor web conectate din aplicatia dvs. Dropbox-ul a fost respins, deoarece ecranul sau de conectare include un link pentru a cumpara spatiu suplimentar.

Asadar, va sugeram sa va asigurati ca toate achizitiile trec prin contul iTunes al utilizatorului, in caz contrar, aplicatia dvs. va fi sigur eliminata din magazin. Serviciile sau marfurile non-digitale pot sta relaxate, deoarece regula nu li se aplica.


Nu mentionati alte platforme suportate

Aceasta este o regula comuna si foarte evidenta, deoarece niciuna dintre pietele de aplicatii nu va aprecia atunci cand aplicatia mentioneaza compania rivala pe platforma lor.

Deci, daca aplicatia dvs. este disponibila si pe Android sau Windows, vi se permite sa faceti publicitate doar disponibilitatii aplicatiei dvs. prin intermediul site-ului dvs. web. Orice reclama a acesteia in descrierea aplicatiei sau a magazinului de aplicatii va duce la respingerea acesteia.


Erori de localizare in aplicatii

Aplicatia dvs. va fi disponibila in toate colturile lumii, nu doar in orasul sau tara in care s-a realizat dezvoltarea. Asadar, chiar daca nu v-ati optimizat aplicatia pentru mai multe limbi, va fi putin neprofesionist daca 300 USD vor aparea ca 300 YEN pentru achizitiile in aplicatie. Puteti verifica suplimentele precum Invariant Culture sau NSNumberFormatter impreuna cu un simulator pentru a testa experienta utilizatorului in diferite locuri si pentru a va asigura ca datele sunt relevante pentru locatia utilizatorului.

Multe aplicatii europene nu au fost capabile sa gestioneze valori negative pentru latitudine si longitudine. Ca rezultat, au fost respinse in revizuirea pentru Cupertino, care este situata la longitudinea -122.03. Trebuie sa va asigurati ca aplicatia dvs. ruleaza in intreaga lume si, in special, sa va asigurati ca matematica dvs. lat / long pentru grupuri de puncte acopera limitele pozitive / negative ale meridianului primar si ale ecuatorului.


Folosirea incorecta a Storage si a Filesystems

Chiar dupa lansarea iOS v5.1, compania a respins o aplicatie doar pentru ca dezvoltatorii au descifrat baza de date de 2 MB din aplicatia insasi in sistemul de fisiere. Asta a dus la incalcarea ideii iCloud de a face backup numai a continutului generat de utilizator.

Orice tip de date poate fi usor regenerat din cauza faptului ca este static. Acesta poate fi livrat impreuna cu aplicatia sau poate fi descarcat cu usurinta din nou de pe un server de la distanta. Trebuie sa utilizati atributul „nu faceti backup” sau sa alegeti o locatie de stocare cache pentru datele non-utilizator.


Crash-uri datorate utilizatorilor ce nu acorda permisiuni in aplicatii

Odata cu lansarea iOS 6, Apple a anuntat ca utilizatorul trebuie sa permita aplicatiilor sa le acceseze agenda, galeria foto, locatia, calendarul, mementourile, Bluetooth, Twitter si conturile Facebook. Daca vreun utilizator refuza accesul la oricare dintre aceste servicii, atunci compania solicita aplicatiei sa functioneze corect oricum.

Acest lucru trebuie testat in timpul validarii, altfel aplicatia va fi respinsa automat daca nu functioneaza corect. Dezvoltatorii trebuie sa testeze toate combinatiile de „permit” si „refuz” pentru fiecare tip de date folosite.


Folosirea incorecta a pictogramelor si butoanelor

Apple a respins multe aplicatii din cauza unor probleme minore ale interfetei de utilizare. Acestea care nu aveau legatura cu functionalitatea sau performanta lor. Trebuie sa va asigurati ca pictogramele si butoanele Apple incorporate sunt aranjate uniform si functioneaza corect. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui UIButtonBarSystemItem standard.

De exemplu, cu siguranta nu veti dori ca pictograma „compuneti” sa efectueze nicio alta operatiune referitoare la crearea de continut. Apple este stricta in acest sens si doreste ca fiecare aplicatie sa se comporte in moduri adecvate.


Folosirea gresita a logo-urilor si a trademark-urilor

Nu sunteti autorizat sa utilizati niciun fel de material comercial sau logo Apple. Va vom sugera sa nu utilizati desenul unui iPhone sau al oricaror marci comerciale in cuvintele cheie ale aplicatiei.


Concluzii

Asadar, va recomandam sa studiati cu atentie instructiunile si sa va concentrati pe crearea unei aplicatii de inalta calitate. Nu trebuie sa intrati in panica daca aplicatia dvs. este respinsa. Tot ce trebuie sa faceti este sa abordati problema si sa o retrimiteti. Organizatia bazata pe Silicon Valley ofera un proces de revizuire accelerata care poate fi utilizat pentru remedierea erorilor.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza