Parallax Web Design - Xposed Agency

Design

Parallax Web Design

Parallax Web Design | Xposed Agency

 

Proiectarea este o parte importanta a oricarui site web. Exista multi factori care trebuie sa se concentreze asupra primei impresii pe care o are clientul despre site-ul dvs. In prezent, designul web Parallax (cunoscut sub numele de site cu o singura pagina, site-ul cu scrolling pe o singura pagina) a crescut in popularitate. Acesta a devenit cel mai popular design prin care multi dintre utilizatori si-au construit deja site-ul web printr-o companie de proiectare a site-urilor care foloseste parallax.

Parallax este una dintre cele mai emergente si mai iubite tendinte de design din epoca actuala. Majoritatea dezvoltatorilor utilizeaza in prezent parallax ca principala caracteristica a temelor si proiectelor lor. Poate ca parallax mareste atractivitatea oricarui site web, totusi, nu este un glont de argint care sa rezolve totul. Deci nu poate fi utilizat in orice platforma web.

Parallax inseamna, in principiu, ca elementele de pe ecran au permisiunea sa se miste liber, cu alte cuvinte, putem spune, de asemenea, ca oferirea de senzatii 3D unui plan 2D este cunoscut sub numele de Parallax.


Design-ul Web Parallax este viitorul

Daca vorbim de design, parallax poate fi folosit in diferite moduri:


Raster Parallax

Este folosit mai ales pentru a crea iluzii optice.


Repetarea modelului

Foloseste afisaje de derulare pe un fundal repetat.


Parallax stratificat

Atat imaginile din prim plan, cat si cele de fundal sau obiectul se misca intr-un ritm diferit.


Metoda simpla Sprite

Conform unor rapoarte, designul web Parallax se foloseste in numeroase proiecte in zilele noastre, cum ar fi portofolii, site-uri corporative, pagini de landing si multe altele. De asemenea, este de asteptat sa fie viitorul proiectarii web datorita urmatoarelor puncte:

Interfata captivanta si design atractiv al produsului

Aceasta este una dintre cele mai importante si utile caracteristici ale proiectarii. Utilizarea acestei caracteristici face mai usoara promovarea produselor dvs. pe site-ul web al companiei. Cu ajutorul Parallax, produsele dvs. pot fi prezentate prin formate 3D, ceea ce face ca intreaga prezentare sa fie mai atractiva si sa aiba un impact foarte puternic.

Concept mai atragator pentru site-ul dvs. 

Sansele de a atrage publicul larg pe site-ul dvs. obtin un impuls dupa ce site-ul dvs. este dezvoltat de conceptul Parallax. Acest design are drept scop practic cresterea interesului in randul vizitatorilor site-ului, astfel incat utilizatorul sa poata ramane ocupat un pic mai mult cu continutul disponibil pe site. In cuvinte simple, putem spune ca aceasta tehnica de proiectare creste si retine numarul de vizitatori pe platforma dvs.

Rata mica de respingere

Cantitatea mare a ratei de respingere poate afecta performanta generala a site-ului dvs. web. Dar, daca utilizati conceptul de proiectare Parallax, atunci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la astfel de probleme, deoarece acest design este un panaceu pentru acest tip de probleme. Conceptul de proiectare Parallax se deplaseaza in jurul unei singure pagini, ceea ce reduce ratele de respingere pana la punctul lor cel mai mic.


Dar inainte de a merge mai departe cu aceasta tendinta de proiectare, trebuie sa avem in vedere cateva puncte, care pot afecta platforma noastra web:

SEO poate fi afectat putin, deoarece site-urile web cu o singura pagina includ doar o eticheta h1 eficienta, un set de meta-descriere si doar o singura adresa URL.

O multime de imagini impreuna cu informatii pe o singura pagina pot provoca un timp de incarcare lent, ceea ce poate face vizitatorii sa fie frustrati si sa paraseasca pagina inainte de a o incarca complet.

Acest design nu este compatibil cu designul receptiv si mobil. 

Pentru aceasta, Xposed Agency a realizat cateva modalitati, a caror implementare poate sa reduca pierderea maxima a site-ului dvs. web. Procesul de implementare Parallax include:

Nu credem in exagerarea acestuia, ceea ce cauzeaza in mare parte complicatii sporite ale unui site.

Il folosim ca sa spunem o poveste virtuala.

Il facem distractiv si captivant cu profunzimea folosind straturile. Subliniem apelurile la actiune in timp ce directionam vizitatorul prin site.


Concluzia

Noi, la Xposed Agency, oferim servicii de parallax. Proiectarea Parallax are multe puncte negative, dar se poate dovedi a fi foarte utila, fiind implementata in mod corect. Suntem binecuvantati cu designeri web de parallax calificati si experimentati, care sunt complet constienti de tendinta actuala si va pot oferi o platforma web Parallax foarte frumoasa si atractiva.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza