Secretul strategiilor castigatoare din spatele aplicatiilor de fitness de top in 2020 - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

Secretul strategiilor castigatoare din spatele aplicatiilor de fitness de top in 2020

Secretele strategiilor castigatoare din spatele aplicatiilor de fitness de top in 2020 | Xposed Agency

Nu este un secret ca pandemia si cresterea numarului de tari aflate in lockdown au dat nastere la doua lucruri, in special; concentrarea sporita atat asupra sanatatii mentale, cat si asupra sanatatii fizice. Izolarea intr-o casa, cu aceeasi oameni, poate reprezenta o provocare diferita pentru oameni diferiti. Izolarea a facut retelele sociale sa zumzaie de motivul pentru care trebuie sa ne concentram mai mult pe sanatatea fizica. Bineinteles, toate resursele pentru bunastarea mentala si fizica sunt transferate rapid online.

Nu este o surpriza faptul ca a avea de aface cu o pandemie este extrem de tulburator pentru sanatatea mintala. Pentru inceput, este vorba despre ceva cu care nimeni nu s-a mai infruntat inainte. O pandemie poate duce la anxietate si poate lasa o persoana coplesita din cauza incertitudinii prezentului si a viitorului. Stresul din cauza a cat de dificil este timpul poate afecta sanatatea mintala. A fi blocat acasa, la randul sau, duce la afectarea sanatatii mintale cu atat mai mult din cauza lipsei de activitate fizica. In timp ce acest articol se concentreaza in principal pe aplicatiile de fitness si pe ceea ce le face sa aiba succes, consultati CDC despre sfaturi pentru a face fata stresului si cum sa va concentrati asupra sanatatii mintale.

In mod surprinzator, pe masura ce lumea s-a mutat in interior, cererea pentru aplicatii de fitness a crescut drastic. Dar ce diferentiaza o aplicatie de fitness de alta si ce determina succesul unei aplicatii? Daca te uiti la aplicatiile de fitness de top, vei gasi patru secrete in spatele succesului lor masiv, a unei baze extraordinare de utilizatori si a unui mare succes financiar. Fie ca vorbim de Nike, Kayla, Fitbit, Blogilates, Sworkit, etc. toate au aceste patru secrete in comun si suntem aici pentru a le prezenta pentru dvs.


Secretul 1 : Construirea comunitatii

Se spune ca un om este un animal social, facand astfel mai usor sa intelegem de ce oamenii se comporta diferit singuri v/s cum se comporta intr-o echipa sau intr-o comunitate. Primul secret al succesului este nu numai sa construiesti o aplicatie, ci si sa construiesti o comunitate cu ea. O comunitate ofera individului un sentiment de apartenenta, ceea ce este o cerinta imensa in aceste vremuri din cauza izolarii sociale.

Acest sentiment de apartenenta ofera oamenilor motivatia necesara pentru a ramane la aplicatie si pentru a ramane la antrenamentele lor, facand antrenamentele mai regulate, eficiente, progresive si mai putin coplesitoare. O baza de utilizatori angajata asigura activitate, iar o comunitate activa asigura si o crestere a bazei de utilizatori.


Secretul 2 : Competitia si Connected Fitness

Concurenta sanatoasa s-a dovedit a fi un motivator imens pentru oameni. Aplicatiile care au conceptul de clasament se concentreaza pe starea generala de fitness ii imping pe oameni sa exceleze. Conform cercetarilor efectuate de Biblioteca Nationala de Medicina din SUA, concurenta poate imbunatati efectiv atentia si invatarea. Aceeasi cercetare a concluzionat, de asemenea, ca competitia a sporit atentia, a imbunatatit memoria si a imbunatatit eforturile depuse de o persoana.

Concluzia clara este: concurenta creste motivatia utilizatorilor, imbunatatind astfel eforturile lor fizice. Fitness-ul conectat permite, de asemenea, utilizatorilor sa vada cum performeaza colegii lor din comunitate, dandu-le astfel impulsul de a-si sustine efortul. In plus, conectarea retelelor sociale la panourile de clasificare ale aplicatiilor de fitness poate, de asemenea, permite utilizatorilor sa-si „arate” cu bucurie progresul. Una peste alta, este foarte important ca aplicatiile de fitness sa se concentreze pe un anumit tip de competitie si sa conecteze fitness-ul la wearables.


Secretul 3 : Un UX bun

Secretul oricarei aplicatii grozave este sa va asigurati ca aceasta ofera o experienta excelenta pentru utilizator. Experienta excelenta a utilizatorului nu asigura doar faptul ca utilizatorii dvs. raman dedicati aplicatiei. Sunt facilitate si discutiile despre aplicatie, atragand astfel mai multi utilizatori spre aceasta. Experienta excelenta a utilizatorului include, securitatea aplicatiei, UX personalizat, o interfata de utilizare de buna calitate si, cel mai important, o aplicatie fara erori.

Acestea se adauga la experienta generala de utilizare a unui consumator si reprezinta unul dintre cele mai mari secrete ale succesului. Permiterea unui utilizator sa isi personalizeze interfata aplicatiei, planurile de antrenament si personalizarea intregii experiente de fitness este un punct important pentru orice aplicatie de fitness. Aceste lucruri asigura faptul ca un utilizator ramane cat mai conectat la aplicatie, eliminand astfel absenta unui antrenor uman.


Utilizarea optima a tehnologiei (alerte, notificari, remindere)

Cresterea numarului de articole wearables si faptul ca smartphone-urile noastre ne pot urmari activitatea este un avantaj. Nu este un secret ca aplicatiile de fitness, trebuie sa le atinga. Prin integrarea aplicatiei cu smartphone-ul squ wearable-ul unui utilizator, cum ar fi Apple Watch, Fitbit, etc., poate detecta miscarea. Aplicatia ne poate informa atunci daca dorim sa inregistram antrenamentul.

Aceste inregistrari ale antrenamentelor si memento-urile, pe baza activitatilor anterioare, reprezinta un factor de motivatie. Aceasta integrare poate ajuta o aplicatie de fitness, stiind ca un utilizator nu s-a antrenat, trimitand astfel notificarile push corespunzatoare. Deoarece acest lucru devine personalizat fiecarui utilizator, il face pe utilizator sa se simta pretuit si mai motivat.

Toata lumea care se concentrandu-se pe fitness, nu este de mirare ca si companiile creeaza si lanseaza aplicatii de fitness. Cu toate acestea, este imperativ sa va asigurati ca aplicatia este durabila cu sau fara o pandemie.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza