Top 20 cele mai folosite aplicatii din lume in 2020 - Xposed Agency

Aplicatii Mobile

Top 20 cele mai folosite aplicatii din lume in 2020

Top 20 cele mai folosite aplicatii din lume in 2020 | Xposed Agency

Avem lista cu cele mai folosite aplicatii din lume in 2020, care nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul nimanui!

Aplicatiile mobile sunt unul dintre motivele pentru care smartphone-urile sunt atat de populare astazi. Aceste aplicatii sunt ceea ce va fac telefoanele si tabletele inteligente, in ceea ce priveste functionalitatea si caracteristicile. Piata aplicatiilor trece printr-o revolutie pozitiva, sute de aplicatii noi fiind introduse in fiecare zi.

Dezvoltarea aplicatiilor este benefica nu numai in scopuri financiare, ci si pentru a extinde acoperirea unor companii / site-uri web. Milioane de oameni din intreaga lume folosesc acum dispozitive smartphone si un mod clar de a ajunge la acei oameni este crearea unei aplicatii mobile pentru afacerea dvs.

Daca intentionati sa va dezvoltati propria aplicatie, asigurati-va ca verificati cele mai utilizate aplicatii din lume pentru a va face o idee despre ceea ce functioneaza de fapt pe piata.


Top 20 cele mai folosite (si downloadate) aplicatii


WhatsApp

Este una dintre cele mai populare si utilizate aplicatii de chat care accepta si comunicarea intre retelele de telefonie internationale. Are multe functii de chat, cum ar fi apeluri video, apeluri audio, stergerea mesajelor de chat, emojis, stare si multe altele.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Facebook App

Este cel mai popular site si aplicatie de social media din lume. Aplicatia Facebook este disponibila pentru Android, iOS, BlackBerry si toate celelalte platforme mobile importante. Aplicatia este utilizata aproape peste tot in lume, pentru comunicari sociale si de afaceri.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Facebook Messenger

Aceasta este o aplicatie dedicata de mesagerie (chat) a Facebook care ofera facilitati de mesagerie utilizatorilor aplicatiei. Anterior, pe Facebook nu exista o aplicatie separata pentru mesagerie, dar exista acum si a devenit la fel de populara in cativa ani de la inventarea sa.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Instagram

Aceasta este o aplicatie de partajare a fotografiilor si de social media care a devenit populara in principal datorita caracteristicilor sale de inalta calitate, cum ar fi formatul de imagine patrat si filtrele.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Snapchat

Este o aplicatie de mesagerie social media care poate fi utilizata numai printr-o aplicatie mobila dedicata. Da, Snapchat nu functioneaza pe web-ul obisnuit. Aplicatia permite utilizatorilor sa discute cu alti utilizatori Snapchat si sa trimita mesaje, fotografii, videoclipuri scurte si multe altele.

Descarcari – 500 milioane – 1 miliard


UC Browser

Cand vine vorba de browsere mobile, UC domina complet piata cu uimitoarea sa aplicatie de navigare compatibila pentru mobil. Browserul UC este, de asemenea, disponibil intr-o versiune mini pentru dispozitive cu memorie redusa si are toate caracteristicile la care va puteti astepta de la un browser mobil.

Descarcari – 500 milioane – 1 miliard


Uber App

Uber este cea mai utilizata aplicatie taxi bazata pe locatie, care permite utilizatorilor sa angajeze soferi, masini, biciclete si plimbari comune pentru tranzitele locale si nu numai. Este un mod usor, convenabil, sigur si rentabil de a calatori in interiorul sau in apropierea orasului dumneavoastra. Deoarece este o aplicatie bazata pe locatie, Uber functioneaza bine pe orice dispozitiv mobil cu GPS.

Descarcari – 100 milioane – 500 milioane


YouTube

Este o aplicatie de vizualizare video completa care functioneaza pe dispozitive mobile si desktop. Aplicatia mobila dedicata are cateva caracteristici suplimentare, cum ar fi descarcarea offline. YouTube este cea mai mare gazda de videoclipuri de pe planeta si ofera, de asemenea, optiuni de generare de bani utilizatorilor.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


SHAREit

Este o aplicatie gratuita de partajare a fisierelor de la Lenovo care poate fi utilizata pentru a transfera fisiere audio, video si imagini de pe un dispozitiv mobil / desktop compatibil Wi-Fi la altul. Aplicatia este disponibila pentru Windows, Android, iOS si multe alte platforme.

Descarcari – 500 milioane – 1 miliard


Bitmoji 

Dupa cum sugereaza si numele, este o aplicatie care va permite sa creati si sa partajati emoji personalizate, cum ar fi zambete, avatare de desene animate, stickere si multe altele, bazate pe propria dvs. fata. Aplicatia este populara in principal in Statele Unite.

Descarcari – 100 milioane – 500 milioane


Google Search

Google este cel mai mare motor de cautare din lume, iar acum este oferit printr-o aplicatie mobila dedicata prin care utilizatorii pot efectua cautarea de pe Google a imaginilor, stirilor, blogurilor cu un singur clic. Google Now este o versiune avansata a acestei aplicatii.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Google Play

Acesta este magazinul oficial de aplicatii mobile de la Google, unde utilizatorii pot gasi si descarca orice aplicatie compatibila pentru smartphone-urile cu Android. De asemenea, puteti verifica statisticile, cum ar fi cele mai bune aplicatii gratuite / platite din regiunea dvs., aplicatiile mobile viitoare si multe altele.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Google Maps

Este cea mai utilizata aplicatie de localizare mobila si urmarire GPS. Maps by Google este o aplicatie de localizare completa, cu functii precum urmarirea GPS, partajarea adreselor, navigarea, actualizarile in timp real ale traficului, ghidarea benzii si multe altele.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Gmail App

Este o aplicatie de mesagerie de e-mail de la Google care a fost inventata pentru prima data pentru web si are acum si o varianta dedicata de aplicatii mobile pentru Android, iOS si alte platforme. Gmail este cea mai utilizata aplicatie de e-mail din intreaga lume.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


ICloud

Aceasta este o aplicatie de stocare in cloud de la Apple, care functioneaza numai cu smartphone-uri, tablete si alte dispozitive compatibile cu iOS. iCloud ofera o concurenta puternica altor aplicatii de stocare precum Google Drive si Dropbox.


Amazon Mobile

Amazon este cea mai importanta piata de comert electronic din lume, care este acum disponibila si printr-o aplicatie mobila dedicata pentru a-si viza cumparatorii si vanzatorii de telefoane mobile. Aplicatia mobila Amazon functioneaza aproape exact ca si site-ul web.

Descarcari – 100 milioane – 500 milioane


Twitter

Este un site de microblogging care este, de asemenea, disponibil intr-o versiune de aplicatie mobila. Aplicatia functioneaza ca un flux de stiri in care puteti urmari alti utilizatori, puteti vedea ultimele stiri si actualizari de la liderii din industrie si va puteti impartasi propriile opinii prin „tweets” despre orice.

Descarcari – 500 milioane – 1 miliard


Netflix App

Este un site web / aplicatie de streaming video online care va permite sa vizionati filme, videoclipuri, seriale TV si alt continut de pe Netflix prin intermediul dispozitivului mobil sau al computerului. Aplicatia mobila este mai convenabila, deoarece puteti viziona filmele si videoclipurile preferate de oriunde, oricand. Aplicatia este mai populara in tarile vorbitoare de limba engleza.

Descarcari – 100 milioane – 500 milioane


Pinterest App

Este o aplicatie de partajare a imaginilor si de social media in care puteti partaja imagini unice pentru a va promova site-ul web si blogurile celor interesati de continutul dvs. Pinterest este cunoscut pentru colectia sa de imagini unice si de inalta calitate.

Descarcari – 100 milioane – 500 milioane


Google Pay App

Google Pay este aplicatia de plata mobila de la Google. Este o aplicatie pentru toate nevoile dvs. de plata. Cu Google Pay, puteti trimite si primi bani foarte repede, puteti plati facturi, puteti cumpara online, reincarca telefonul, puteti plati la magazinele offline, puteti transfera bani de la banca la banca. Este o aplicatie de plata mobila simpla si sigura.

Descarcari – 1 miliard – 5 miliarde


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza