Web Designul Responsiv: Top 10 avantaje pentru generarea de profit - Xposed Agency

Tehnologii moderne

Web Designul Responsiv: Top 10 avantaje pentru generarea de profit

Web Designul Responsiv: Top 10 avantaje pentru generarea de profit | Xposed Agency

 

Web Desingul Responsiv se refera la un design care se poate adapta la ecranul sau platforma unde acesta este deschis. Cunoscut si sub denumirea de web design mobil sau design optimizat pentru mobil, designul responsiv devine popular pe masura ce motoarele de cautare precum Google il accepta si este prietenos pentru toate tipurile de utilizatori, indiferent de dispozitivul sau browserul pe care il folosesc.


Motoarele de cautare iubesc web designul responsiv

Recent, Google a modificat algoritmul sau pentru a clasifica pagini optimizate pentru mobil deasupra paginilor care nu raspund. Asta inseamna ca Google si alte motoare de cautare adora paginile de mobil responsive, deoarece ofera o experienta excelenta pentru utilizatori.


Ajuta la cresterea traficului mobil

Potrivit unui raport, peste 60% din tot traficul online este generat pe dispozitive mobile. Asadar, exista sanse mari sa pierdeti mii de potentiali clienti daca site-ul dvs. de afaceri nu este responsiv.


Web designul responsiv este SEO friendly

Un alt avantaj de a avea un site web optimizat pentru mobil in locul unui site mobil separat este faptul ca acesta reduce la minimum erorile SEO de pe pagina prin mentinerea unei singure adrese URL pentru site-ul dvs.


Cel mai bun pentru M-Commerce

Peste 70% din consumatorii online cumpara utilizand smartphone-urile mai degraba decat computere desktop. Aceasta prezinta o oportunitate minunata pentru intreprinderile de comert electronic de a atrage mai multi clienti mobili prin crearea unui design web mobil responsiv.


Web designul responsiv este usor de manageriat

A avea o singura versiune responsiva a site-ului dvs. este mult mai usor de gestionat decat sa aveti doua versiuni diferite – desktop si mobil. De asemenea, este mai benefic din perspectiva SEO si evita confuzia in randul vizitatorilor.


Referinte catre social media

Deoarece mai mult de 55% dintre utilizatori navigheaza pe retelele de socializare prin dispozitive smartphone, strategia dvs. de social marketing poate produce profituri mult mai bune daca site-ul dvs. de mobil, deoarece utilizatorii potentiali pot deschide link-uri direct din social media pentru a va vizita site-ul pe dispozitive mobile.


Web designul responsiv ofera un UX mai bun

Exista un motiv pentru care Google prefera (si claseaza bine) design-ul mobil responsiv. Important este faptul ca acesta este capabil sa ofere o experienta excelenta  utilizatorilor de pe toate dispozitivele si dimensiunile ecranului.


Pret scazut

Unul dintre avantajele evidente ale existentei unui design unic si responsiv al site-urilor web este ca investitia si timpul necesar pentru crearea si gestionarea unui astfel de site ar fi mult mai scazute in comparatie cu site-urile web mobile si desktop separate.


Conversie crescuta

Unul dintre avantajele dovedite ale proiectarii web responsive sunt ROI-ul si rata de conversie crescute. Acestea duc, de asemenea, la o rata de respingere mai mica. Acest lucru se datoreaza faptului ca design-urile responsive sunt cunoscute ca fiind mai prietenoase  si ofera o experienta mai buna.


Pregatit pentru viitor

Indiferent de noile tehnologii, modele sau dispozitive care vor fi introduse in viitor,  fii sigur este ca site-ul tau responsiv va continua sa arate uimitor pe toate dispozitivele.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii de Creare Site de Prezentare, cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza