Web Design: trendurile anului 2020 ce fascineaza lumea - Xposed Agency

Design

Web Design: trendurile anului 2020 ce fascineaza lumea

Web Design: trendurile anului 2020 ce fascineaza lumea | Xposed Agency

Web design-ul este ceva de care avem nevoie de foarte mult timp. Internetul nu este nimic fara site-uri web, iar un site web nu este complet fara un design potrivit.

Indiferent daca este vorba despre crearea acelei imagini unice pentru o campanie, crearea unei grafice pentru un joc, crearea unei teme personalizate pentru un site web sau orice alt aspect de design, un designer web este ceva de care vom avea intotdeauna nevoie.

Desi designul web este unul dintre acele domenii care continua sa evolueze de-a lungul timpului, exista cateva tendinte de web design in 2020, care nu vor imbatrani niciodata.

In acest articol, vom vorbi despre cele mai importante tendinte de design web, care sunt populare acum in 2020 si vor continua sa fie in tendinta in viitorul viitor.


Semi-flat design

Designul traditional plat care a fost o tendinta de multi ani a evoluat acum intr-un design semi-plat mai subtil si mai atractiv. Acest tip de design implica acelasi design plat vechi, impreuna cu unele imbunatatiri care sa vizeaza sa-l faca mai placut.

Tranzitiile pot implica adaugarea unor umbre usoare, o adancime de umbrire si alte complexitati structurale, fara a distruge designul de baza.


WebDesign 3D

3D va conduce cu siguranta lumea designului in viitorul apropiat. Cu atat de multe companii care lucreaza pentru a dezvolta instrumente si tehnologii de redare 3D precum VR si AR, crearea de modele si modele 3D interactive a devenit mai facila. Acestea nu numai ca arata atractiv, dar se simt realist.


Landing Pages

Daca sunteti marketer, puteti intelege bine importanta paginilor de landing bine proiectate pe un site web, in ​​special in scopuri de marketing. Aproape fiecare aspect al marketingului implica utilizarea paginilor de landing pentru a atrage vizitatori mai vizati.


Culori indraznete pentru webdesign

Este vorba despre utilizarea de culori perfecte, indraznete in design-urile dvs. web. Dupa cum stiti, culorile sunt probabil cel mai important lucru in design. Cu ajutorul unor culori potrivite, puteti duce designul dvs. oriunde doriti si sa spuna orice doriti. Utilizati paleta de culori Google pentru a fi mai specific in selectiile de culori.


Webdesign cu tranzitii colorate

Din ce in ce mai multe companii prefera sa foloseasca tranzitii in mai multe culori in logo-urile lor si design-urile site-urilor web in locul modelelor traditionale cu o singura culoare. Tendinta functioneaza bine cu toate elementele de design web, inclusiv butoane, tabele, fonturi, fundal si multe altele.


Grafica personalizata

Daca te-ai plictisit sa folosesti aceleasi imagini vechi, acesta este momentul in care ar trebui sa incepi sa experimentezi cu o grafica digitala personalizata. Aceasta are un aspect relativ nou, dar este cu adevarat uimitoare. O ilustratie personalizata nu numai ca va face webdesignul site-ului dvs. unic, ci si il face foarte atragator pentru utilizatori.


Storytelling

Arta povestirii a fost combinata cu arta reala (design) pentru a o face mai semnificativa si mai semnificativa pentru utilizatori. Oamenilor le place mai mult atunci cand pot deslusi povestea din webdesign in sine, decat sa fie nevoiti sa citeasca text simplu.


Content impartit

Aceasta tendinta de webdesign a fost introdusa cu scopul de a utiliza mai bine spatiul vizibil pe ecran. Modelele de ecran impartit va permit sa afisati mai multe mesaje importante (imagine, text etc.) pe o singura pagina (zona de vizualizare). Este, de asemenea, perfect adaptabil pentru site-urile responsive.


Video-uri peste tot

Videoclipurile nu mai sunt limitate la site-uri de distribuire video precum YouTube. Utilizatorilor le place sa vada videoclipuri de inalta calitate pe site-urile lor preferate, mai ales atunci cand exista o poveste in spatele site-ului sau al unui anumit produs / serviciu / companie. Poate fi un trailer, o introducere, o prezentare sau orice este de interes pentru vizitatorii site-ului dvs. web.


Navigare ascunsa

Logica din spatele ascunderii meniului pe o pagina web este de a economisi spatiu. Cu toate ca unii oameni considera ca este inutil, deoarece cu siguranta ingreuneaza utilizatorii sa gaseasca meniul, cu toate acestea, aceasta tendinta este aici pentru a ramane. Nu ezitati sa o folositi pe pagina dvs., mai ales daca va face designul sa para mai bun.


Cinemagrafe

Cinemagrafele sunt in tendinta de ceva timp si probabil sunt unul dintre cele mai bune modele pe care le veti vedea pe aceasta lista. Un Cinemagraf nu este exact un GIF, ci o imagine in care se misca doar unul sau doua elemente. Scopul este de a aduce la viata o imagine.


Animatiile si Webdesign-ul

Animatiile au fost un lucru foarte mare in domeniul designului inca de la evolutia lor si se asteapta sa creasca si in viitor. Din ce in ce mai multe modele sunt introduse cu animatii bogate sub forma de videoclipuri gifs, SVG, CSS si multe altele.


Design-uri geometrice

Utilizarea formelor de geometrie in tendintele de design web este unul dintre aspectele care nu va iesi niciodata din trend. Puteti vedea deja sute de designeri web care utilizeaza forme personalizate, modele moderne, linii, cercuri si alte elemente pentru a aduce unicitate in design-urile lor de site-uri.


Scrolling inovativ si Parallax

Parallax Web Design este un element mai nou care este folosit de mai multi designeri web in design-ul lor. Ea presupune crearea unei setari vizuale in care obiectul apare in miscare sau apare diferit atunci cand este privit din unghiuri diferite. Acest tip de design este posibil chiar si cu paralaxa video si cu mai multe straturi.


Webdesign pentru browsing pe mobil

Designul mobil responsiv tocmai a primit un impuls si este aici pentru a ramane. Daca afacerea dvs. are vizitatori provenind de la smartphone-uri si tablete, nu ar trebui sa ignorati importanta design-urilor web responsive pentru mobil. Chiar si motoarele de cautare precum Google au precizat ca nu vor mai sustine site-urile web care nu sunt compatibile cu cautarea mobila.


Utilizarea creativa a spatiului alb

Au disparut zilele in care designul web a fost limitat la grilele si coloanele organizate. Modelele moderne se refera la haos, in cazul in care designerii folosesc grile neregulate pentru a crea modele ultra-moderne. Spatiul alb (gol) a castigat mai mult acum ca niciodata.


Lazy loading

Motivul pentru care modelele de incarcare lenese cresc in cerere este ca nevoia de modele de incarcare mai usoare si rapide creste.

Nu faceti confuzii! Lazy loading nu inseamna o incarcare lenta.

Se refera la un design de pagina web in care diverse elemente de design apar la momentul cand sunt necesare. Asadar, cand va deplasati pe o pagina web, noi informatii sunt dezvaluite.


Formulare Full-Screen

In ultima perioada, tendinta de adaugare a formularelor pe pagina principala este in crestere. Multi designeri prefera acum sa plaseze formulare pe ecran complet, cum ar fi formularele de abonament, formularele de contact, etc. chiar pe pagina principala a proiectelor lor web, pentru a facilita utilizarea acestor functionalitati pentru vizitatorii site-ului.


SEO este important

SEO continua sa fie unul dintre cele mai importante lucruri dintr-un site web. Majoritatea tehnicilor SEO de pe pagina vorbesc despre optimizarea elementelor de design ale paginii web. Acesta este motivul pentru care multi designeri web se familiarizeaza acum cu tehnicile SEO de baza pentru a implementa lucrurile SEO potrivite in design-urile lor.


Viteza site-ului

Viteza site-ului web se refera la cat de rapid un browser va poate incarca paginile web. Oamenii evita site-urile web lente si apeleaza la altele. Viteza site-ului va fi intotdeauna in tendinta, incarcarea Lazy este buna, dar pentru a face un site cu adevarat rapid, atunci va trebui sa va preocupati si de compresia HTML / CSS / js, impreuna cu optimizarea imaginii.


Alte lucruri marunte

In afara de aspectele de web design pe care le-am discutat mai sus, exista unele lucruri care sunt relativ mai mici, dar la fel de importante de luat in considerare atunci cand vine vorba de realizarea unui design web mai bun. Acestea vor include plasarea elementelor pe pagina, puncte de navigare, margini, logo-uri, text etc.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii de Creare Site de Prezentare, cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza