7 motive cheie pentru care afacerea ta are nevoie de un website - Xposed Agency

Site de Prezentare

7 motive cheie pentru care afacerea ta are nevoie de un website

7 motive cheie pentru care afacerea ta are nevoie de un website | Xposed Agency

Deci, derulati o afacere offline, fara vreo prezenta online, prin care vindeti bunuri si/sau servicii. Pot exista doua cazuri aici.

In primul caz, fie sunteti complet multumiti de activitatea dvs. curenta, obtineti beneficii si vanzari suficient de bune. In acest caz, nu trebuie sa cititi mai departe. Acest articol nu este pentru dvs.

In cel de-al doilea caz, sunteti inca multumit de activitatea dvs. curenta si de performantele sale, dar doriti, de asemenea, sa cresteti in continuare; doriti mai multe oportunitati si vanzari; doriti ca mai multe persoane sa afle despre afacerea dvs.; doriti sa devieniti un brand. In acest caz, acest articol este cu siguranta pentru dvs.

Permiteti-ne sa va spunem imediat ca un site web este lucrul de care are nevoie o afacere  pentru a creste in continuare. Dar, daca cautati mai multe motive decat doar cuvantul nostru, aici veti afla de ce aveti nevoie de un site web pentru afacerea dvs.


De ce afacerea dvs. are nevoie de un website

Deoarece tehnologia continua sa domine o mare parte din viata noastra de zi cu zi, aceasta are, de asemenea, un impact major asupra modului in care facem lucrurile. Consumatorii cauta acum mai mult ca niciodata ajutorul mijloacelor tehnologice moderne, cum ar fi smartphone-urile si internetul pentru analizarea unei afaceri inainte de a interactiona cu aceasta.

Da, acest lucru este adevarat.

Oamenii va cauta afacerea online inainte de a cumpara de la dvs. De fapt, mai mult de 90 la suta dintre consumatori folosesc internetul pentru a gasi o afacere locala inainte de a o vizita. Deci, nu conteaza daca conduci o afacere offline sau online, iata care sunt motivele pentru care ai nevoie de un site web pentru afacerea ta.


Cercetarea sustine acest lucru

Cat de important este sa aveti un site web pentru afacerea dvs., puteti intelege prin urmatoarele rezultate ale unui studiu realizat de Deloitte. Conform acestei analize, o mica afacere cu un site web:

  • Este asteptata sa creeze de 3 ori mai multe job-uri
  • Poate creste veniturile per angajat de 2 ori
  • Va avea o crestere de pana la 4 ori intr-un an
  • Va angaja de 6 ori mai multe persoane

Acest lucru se aplica pentru toate tipurile de afaceri si industrii existente.


Consumatorii vor acest lucru

Traim intr-o era digitala. Si pentru a-i atrage pe noii consumatori si a-i mentine pe cei existenti, va trebui sa le usurezi modul prin care sa ajunga la tine. Cu fiecare consumator care petrece acum in medie cinci ore online pe zi, nu este foarte dificil sa stabilesti daca un site web (si / sau o aplicatie mobila) este cea mai buna modalitate de a ajunge la clientii tai. De fapt, majoritatea consumatorilor de astazi doresc ca companiile lor preferate sa aiba o prezenta online sanatoasa, astfel incat sa poata ajunge cu usurinta la ele si sa interactioneze cu ele. Un fapt mai uimitor este faptul ca afacerile fara un site web sunt considerate mai putin profesionale.


Afacerea ta are nevoie de un website

Oamenii iti cauta afacerea online. Un website nu numai ca va facilita accesul acestor consumatori, dar va permite companiei dvs. sa atinga noi dimensiuni pe piata globala. Daca unul dintre obiectivele principale ale afacerii dvs. este sa va aflati acolo unde se afla consumatorii dvs., un site web va poate ajuta sa ajungeti la clientii dvs. mai eficient, in acelasi timp, usurandu-le consumatorilor modul prin care sa va gaseasca si sa cumpere de la dvs.


Un mod mai bun de a interactiona se realizeaza cu ajutorul unui website

Ce inseamna mai exact sa interactionezi cu o afacere? Nu este vorba doar de cumparaturi de la o companie, ci si de interactiunea cu aceasta prin intrebari, pentru a afla mai multe despre ea, istoricul companiei, planurile de viitor si multe altele. Si toate acestea sunt posibile prin intermediul unui site web de afaceri (& blog). Un studiu realizat de LSA (Local Search Association) releva ca peste 60 la suta dintre consumatori interactioneaza cu o companie prin intermediul site-ului sau web. Deci, daca satisfactia si fericirea clientului conteaza pentru dvs., asigurati-va ca afacerea dvs. are un site web de buna calitate.


Continutul digital are impact asupra vanzarilor comerciale (B2B)

Multe companii, in special cele din industria prelucratoare si B2B, sustin ca nu au nevoie de un site web, deoarece industriile lor nu sunt online. Daca da, ce ai de spus despre aceste fapte?

Peste 70% dintre cumparatorii B2B au acceptat ca deciziile lor de cumparare sunt afectate de continutul site-ului digital.

Peste 60% dintre cumparatori isi iau decizia de cumparare pe baza continutului digital.

Un cumparator B2B mediu efectueaza aproximativ 12 cautari online inainte de a vorbi cu un furnizor si aproape 57 la suta din procesul de cumparare este incheiat online.

Acest lucru trebuie sa aiba un impact asupra afacerii dvs. in sectorul B2B. Deci, daca va pasa sa va dezvoltati afacerea, un site web este calea de urmat.


Consumatorii judeca o afacere prin prisma website-ului

Lipsa unui site web va poate incetini cresterea afacerii, un site de calitate slaba poate face si mai mult rau. Cercetarile arata ca peste 70% dintre consumatori apreciaza credibilitatea unei companii pe baza designului si a calitatii site-ului sau web. Daca site-ul dvs. web nu este bun, un consumator poate pur si simplu sa il paraseasca si sa mearga la o alta afacere cu un site web mai bun.

Site-ul dvs. este de obicei primul loc pe care oamenii il viziteaza pentru a verifica datele de acreditare ale companiei, recenzii, servicii, etc. Asigurati-va ca aveti un site de afaceri optimizat SEO.


Invinge competitorii folosind un website impresionant

Daca aveti un concurent care se descurca destul de bine in comparatie cu propria voastra afacere, as paria ca au un site web pe care consumatorii adora sa il viziteze. Deci, singura modalitate de a-i bate este sa ai un site web care sa fie mai bun in toate aspectele.

Un site web bine optimizat, care se incadreaza bine in motoarele de cautare, poate sa dea aripi afacerii tale, literalmente.


In concluzie

O mare parte din consumatorii dvs. existenti si potentiali va cauta online. Daca doriti sa fiti gasiti de acestia, este crucial sa va ocupati afacerea online. Si ce modalitate mai buna de a face asta decat un site web bine proiectat, usor de utilizat si impresionant.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza