WordPress: 10 trucuri pentru imbunatatirea vitezei paginii web - Xposed Agency

Site de Prezentare

WordPress: 10 trucuri pentru imbunatatirea vitezei paginii web

Word Press: 10 trucuri pentru imbunatatirea vitezei paginii tale web | Xposed Agency

 

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă accelera site-ul WordPress, sunteți in locul potrivit. Există mai multe moduri în care puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs. web, dintre care cele mai bune sunt menționate aici.

Viteza paginii se întâmplă să fie un factor important în determinarea experienței generale a utilizatorului unui site web.

Cu cât viteza de încărcare a site-ului web este mai mare, cu atât este mai bună impresia pe care este posibil să o aiba vizitatorul. Acesta este motivul pentru care Google folosește viteza paginii ca factor important atunci când determină clasarea unei pagini web.

Optimizarea vitezei paginii este o parte integrantă a oricărei strategii de optimizare a site-ului web sau de optimizare a motorului de căutare (SEO).

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă accelera site-ul WordPress, sunteți in locul potrivit. Există mai multe moduri în care puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs. web, dintre care cele mai bune sunt menționate aici.

Dar, înainte de a începe, să cunoaștem mai întâi elementele de bază.


Cum aflu daca viteza site-ului meu este buna?

Dacă vă întrebați acest lucru, există o serie de instrumente care vă pot ajuta.

Viteza generala a site-ului dvs. poate diferi de viteza paginilor individuale, deoarece viteza paginii depinde de o serie de factori, inclusiv dimensiunea paginii, conținutul media de pe pagină, memoria cache, tipul de pagină (statica sau dinamica), numărul de vizitatori,etc.

Deci, poate fi necesar să testați viteza paginilor individuale, precum și a paginii de pornire. Iată câteva instrumente de analiză / testare a vitezei de pagină pe care le puteți utiliza:

Google PageSpeed Insights

Tools.Pingdom.com

Aceste instrumente vă vor spune exact unde se află site-ul sau pagina dvs. în ceea ce privește viteza.

Dacă vă întrebați de ce ar trebui să accelerați mai întâi site-ul sau pagina principala, iată câteva moduri în care un site web mai rapid vă poate ajuta:

Deoarece Google și alte motoare de căutare adoră site-urile web rapide, optimizarea vitezei paginii dvs. vă poate ajuta să obțineți rezultate mai bune în clasamentul căutării.

Site-urile care se încarcă mai repede fac o impresie mai bună utilizatorului decât cele care necesită încărcarea in peste 2 secunde.

Practic, dacă doriți să vă clasați bine în motoarele de căutare sau să obțineți clienți potențiali convertibili pe site-ul dvs., trebuie să vă gândiți serios la accelerarea site-ului dvs. WordPress.

Acum, să revenim la subiect. Iată câteva modalități / sfaturi dovedite pentru a vă îmbunătăți viteza site-ului WordPress.


Schimbati-va host provider-ul

Cu unul mai rapid și mai fiabil. În majoritatea cazurilor, motivul pentru care un site web nu se încarcă suficient de repede sau se confruntă cu probleme precum blocarea serverului se datorează găzduirii nesigure.

Găzduirea web este modul în care site-ul dvs. rămâne în viață pe internet. Asigurați-vă că achiziționați unul bun cu un furnizor cunoscut pentru fiabilitate.

Unii factori de luat în considerare atunci când selectați un furnizor de hosting includ lățimea de bandă, timpul de funcționare, asistența tehnică, reputația și recenziile clienților.

Nu alegeți o găzduire ieftină doar pentru că oferă o mulțime de lucruri, cum ar fi spațiu și lățime de bandă nelimitată, e-mailuri gratuite etc. la un preț relativ mai mic. Este posibil să nu fie suficient de buni în acest scop.

Dacă vă pasă să oferiți viteză mare de încărcare în orice moment, în special în timpul orelor de vârf de trafic, NU alegeți găzduirea partajată, deoarece în general nu reușește să livreze promisiunea de 99% disponibilitate atunci când aveți cel mai mult nevoie.

Dacă sunteți în căutarea unui server web dedicat pentru site-ul companiei dvs., serverele cloud sunt, de asemenea, o opțiune bună și rapidă.


Utilizati o tematica WordPress ce se incarca rapid

Chiar dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru o temă WordPress, asigurați-vă că tema gratuită pe care o utilizați este ușoară în greutate și rapidă în încărcare.

Nu vă faceți griji, deoarece există sute de teme WordPress uimitoare, gratuite, care se încarcă rapid, indiferent de dispozitiv sau platformă.

Care sunt factorii care fac o tematica sa se incarce mai greu?

Ei bine, pentru început, temele care sunt pline de conținut dinamic, conținut media, glisante, imagini grele, pictograme sociale, bliț, Javascript etc. tind să devină mai grele sau mai mari în dimensiuni, ceea ce reduce viteza de încărcare a paginii.

Și dacă vă puteți permite, alegeți o temă WordPress plătită, optimizată și ușoară.


Dezactivati plugin-urile WordPress de care nu aveti nevoie

WordPress are tendința de a vă trimite recomandări pentru a instala pluginuri noi pentru a vă îmbunătăți site-ul. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să instalați fiecare plugin despre care auziți. Unele dintre ele pot face ca site-ul dvs. Sa se incarce mai lent.

Pluginurile, atunci când nu sunt necesare, se vor adăuga pur și simplu la greutatea site-ului dvs. prin crearea de fișiere nedorite și, de asemenea, mărirea dimensiunii copiei de siguranță, ceea ce duce în cele din urmă la creșterea duratei de incarcare pe serverul dvs.

Deci, trebuie doar să scăpați de pluginurile de care nu aveți nevoie și să utilizați alternative mai ușoare dintre cele de care aveți nevoie.


Utilizati o dimensiune corecta a imaginilor

Imaginile, ca orice alt suport media, joacă un rol semnificativ în viteza paginii prin adăugarea la greutatea site-ului dvs. web. Asigurați-vă că utilizați imagini bune la dimensiunea potrivită.

Dimensiunea corectă nu înseamnă întotdeauna că trebuie să utilizați imagini de dimensiuni reduse. De fapt, majoritatea imaginilor de înaltă definiție au dimensiuni mari. Este în regulă să le utilizați atâta timp cât acestea merg perfect cu tema site-ului dvs. web și nu il încetinesc.

Unele dintre temele WordPress sunt făcute să funcționeze numai cu imagini de dimensiuni reduse, deci chiar dacă utilizați imagini de dimensiuni mari, se va afișa în continuare versiunea de dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că veți irosi resursele serverului pentru nimic.


Utilizati un plugin pentru cache in WordPress

Un plugin pentru cache salvează versiunea cache a site-ului dvs. web în formă HTML pe serverul dvs. web pentru a servi vizitatorii site-ului cu versiunea mai ușoară (HTML) a site-ului.

Acest lucru economisește timpul necesar procesării întregului site web sau pagină WordPress de fiecare dată când un utilizator nou solicită acest lucru, făcând ca site-ul web / pagina să se încarce mai repede.

WordPress are multe pluginuri de cache, dintre care pluginul W3 Total Cache este cel mai utilizat pentru adăugarea unui mecanism de cache pe site-urile WordPress. Pentru performanță suplimentară, puteți lua în considerare utilizarea unor tehnici de cache avansate, precum Varnish, pentru a optimiza în continuare viteza de încărcare a site-ului dvs. web.


Folositi imagini optimizate

Imaginile și fotografiile joacă un rol important în reducerea sau îmbunătățirea vitezei site-ului, motiv pentru care trebuie să vă asigurați că utilizați imagini optimizate pe site-ul companiei dvs.

Optimizarea unei imagini înseamnă de obicei reducerea dimensiunii acesteia fără a afecta calitatea. Nu este o sarcină ușoară, dar posibilă cu utilizarea instrumentelor adecvate.

Încercarea de a reduce dimensiunea imaginilor site-ului dvs. cu Photoshop și alte instrumente similare poate necesita mult timp.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind un plugin bun de optimizare a imaginii WordPress.

Unele opțiuni populare includ EWWW Optimizer și ShortPixel Optimizer.

Pluginul va reduce automat dimensiunea fiecărei imagini pe care o încărcați pe site, reducând astfel încărcarea serverului și îmbunătățind viteza.

Înlocuiți imaginile precum pictogramele PNG cu alternative CSS pentru a reduce și mai mult timpul de incarcare.


Optimizati-va reclamele WordPress

Dacă utilizați reclame pe site-ul dvs. WordPress, asigurați-vă că acestea sunt optimizate pentru a avea scriptul minim și expunerea maximă.

Optimizarea anunțurilor pe site-ul dvs. vă va asigura, de asemenea, că veți genera venitul maxim din acestea.

Dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, puteți lua în considerare utilizarea unui plugin de optimizare a anunțurilor.

Dacă site-ul dvs. web trebuie să utilizeze prea multe reclame, pur și simplu mergeți spre găzduirea dedicată și asigurați-vă că provine de la un furnizor de servicii de încredere.


Optimizati script-ul

Scripturile precum JavaScript sunt unele dintre cele mai lente elemente de încărcare de pe un site web. Asigurați-vă că acestea sunt optimizate definitiv.

Mai întâi, utilizați numai scriptul de care aveți absolut nevoie pe site și eliminați-le pe cele de care nu aveți nevoie în prezent. Pluginurile sunt, de asemenea, bogate în scripturi, deci eliminați-le pe cele inutile.

Puneți singurul script important în secțiunea antet și plasați restul în subsol. Asigurați-vă că JavaScript este încărcat doar la sfârșitul fișierelor HTML, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a încărca.


Optimizati CSS-ul site-ului

CSS este Cascading Style Sheet, care este utilizată pentru adăugarea și optimizarea părții de proiectare a unui site web HTML sau alt limbaj de markup.

Optimizarea CSS-ului site-ului dvs. web este un mod frumos de a vă asigura că designul web se încarcă mai repede. Unele modalități de a face acest lucru includ:

Utilizarea spriturilor de imagine pentru a vă împacheta imaginile

Minimizarea sau comprimarea CSS

Eliminarea codului inutil

Folosirea unui CSS extern în loc de un CSS inline sau on-page

Pozitionarea CSS în partea de sus a JavaScript

Reducerea spațiului alb


Curatati baza de date WordPress in mod regulat

Toate datele de pe site-ul dvs. WordPress sunt stocate într-o bază de date de pe server. Ștergând sau optimizând periodic datele site-ului dvs. web, vă veți asigura că baza de date este curată, ceea ce va ajuta la îmbunătățirea vitezei.

Unele dintre tipurile de date pe care le puteți șterge includ comentarii spam, imagini vechi, pluginuri vechi sau profiluri false.


Concluzii

Sfaturile de optimizare a vitezei WordPress menționate aici vor contribui cu siguranță la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. WordPress.

Aceste sfaturi sunt prietenoase pentru toate tipurile de utilizatori și pot fi implementate cu ușurință de către oricine.

Cu toate acestea, un dezvoltator sau coder WordPress poate face mult mai mult decât să optimizeze imaginile sau pluginurile de pe site-ul dvs.

El poate optimiza codul site-ului web, JavaScript-urile, CSS și alte elemente tehnice pentru a îmbunătăți și mai mult viteza.


Alege sa lucrezi cu noi pentru a iti creste business-ul. Oferim atat servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile, Creare Site de Prezentare,  cat si de Creare Magazin Online.

Ideea ta conteaza