Despre Noi | Agentie de Web Design - Xposed Agency

Despre Noi

Expunem imaginea ta.
Echipa noastra realizeaza Aplicatii in Cloud Moderne, de la Site-uri de prezentare, la Aplicatii Mobile iOS si Android.

Despre Noi

Suntem o echipa dinamica de designeri si programatori. Noi vrem sa-ti expunem businessul in cel mai profesionist mod!

In fiecare zi, suntem alaturi de companiile pentru care lucram. Facem totul pentru imbunatatirea afacerilor clientilor nostri. Cu noi, ai parte de vanzari, vizibilitate, incredere si dezvoltare.


Valentin Constanda

Valentin

Development

Expertul nostru in tot ceea ce tine de programare: creare site de prezentare & magazin online, dezvoltare aplicatii mobile iOS si Android, automatizare procese de dezvoltare si lansare si administrare sisteme informatice.

Valentin este liderul echipei noastre de productie, iar responsabilitatea lui principala este de a livra un produs final pe masura nevoilor clientului. Valentin cauta sa maximizeze sansele afacerii tale si numarul de clienti.

Andrei Duca

Andrei

Management

Este managerul proiectelor agentiei noastre. Cu o experienta de business de peste 13 ani, activand in mai multe companii, Andrei asigura livrarea celor mai bune servicii clientilor nostri.

De asemenea, Andrei este persoana care se ocupa de vanzarile agentiei si are ca scop identificarea celei mai bune oferte pentru dumneavoastra. Andrei este pregatit in vederea incheierii si consolidarii unui parteneriat eficient, rodnic si indelungat.

Thor Noveanu

Thor

Design & QA

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Fibonacci, Thor activeaza in domeniul dezvoltarii web si al designului grafic de peste 10 ani, calauzit de o gandire critica, simtul responsabilitatii si abilitatea de a observa ideea in ansamblu.

Ca parte din divizia de control al calitatii, rolul lui este de a asigura performanta si valoarea produsului final livrat.


Tehnologii utilizate

Pentru noi calitatea produselor finale este esentiala. Din acest motiv folosim cele mai moderne limbaje de programare si framework-uri, atat pentru Web Design cat si pentru Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile.

Kubernetes
Sass
ReactJS