Despre Noi | Agentie de Web Design - Xposed Agency

Despre Noi

Expunem imaginea ta.
Echipa noastra realizeaza Aplicatii in Cloud Moderne, de la Site-uri de prezentare, la Aplicatii Mobile iOS si Android.

Despre Noi

Suntem o echipa dinamica de designeri si programatori. Noi vrem sa-ti expunem businessul in cel mai profesionist mod!

In fiecare zi, suntem alaturi de companiile pentru care lucram. Facem totul pentru imbunatatirea afacerilor clientilor nostri. Cu noi, ai parte de vanzari, vizibilitate, incredere si dezvoltare.


Răzvan

Răzvan

Lead Programmer

Răzvan este lead programmer in agentia noastra.

Are o experiența bogata in tehnologiile mobile și web de ultima generatie, este un bun team player având un background corporate solid și se adaptează nevoilor clienților chiar dacă acest lucru presupune ieșirea din zona de confort a tehnologiilor cunoscute in vederea finalizării proiectului.

Andrei Duca

Andrei

Management

Este managerul proiectelor agentiei noastre. Cu o experienta de business de peste 13 ani, activand in mai multe companii, Andrei asigura livrarea celor mai bune servicii clientilor nostri.

De asemenea, Andrei este persoana care se ocupa de vanzarile agentiei si are ca scop identificarea celei mai bune oferte pentru dumneavoastra. Andrei este pregatit in vederea incheierii si consolidarii unui parteneriat eficient, rodnic si indelungat.

Thor

Thor

Graphic Designer

Thor este designer-ul agentiei nostre avand experienta de peste 5 ani atat in design grafic cat si web development.

Este un profesionist responsabil, cu o gândire critica și are abilitarea de a înțelege imaginea de ansamblu a unui proiect. Un alt rol al lui in dezvoltarea unui software ca Web Testing Specialist este sa dezvolte un plan de testare si sa evalueze calitatea aplicatiei web.


Tehnologii utilizate

Pentru noi calitatea produselor finale este esentiala. Din acest motiv folosim cele mai moderne limbaje de programare si framework-uri, atat pentru Web Design cat si pentru Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile.

Kubernetes
Sass
ReactJS