Proiectul DvilsPrint | Magazin Online Rapid | Site de Prezentare - Xposed Agency

dvilsprint.ro

Pentru DvilsPrint am realizat un magazin online si un site de prezentare. Este unul dintre cele mai provocatoare proiecte pe care le-am realizat. Inovatia adusa acestui magazin online a fost sa realizam un front-end in framework-ul NextJS (ReactJS) si sa folosim Headless WordPress drept API pentru a avea acces la toate beneficiile utilizarii modulului WooCommerce.

Design Fresh. Incarcare rapida. SEO Performant.

Acestea sunt cele 3 caracteristici care definesc site-ul pe care noi l-am creat pentru DvilsPrint.

Magazin Online Rapid

Cu un timp de incarcare de sub 1.5 secunde pe retele 3G, dvilsprint.ro este unul dintre cele mai rapide magazine online pe care le-am realizat. Designul acestui site a fost realizat cu cele mai moderne tehnologii, ceea ce a permis incarcarea foarte rapida. Nu facem rabat de la calitatea graficii - noi gasim solutii pentru asigurarea vitezei!

Backend-ul este 80% WordPress (WooCommerce), iar restul de 20% este realizat in NodeJS si serveste rolului de a fi paravan impotriva atacurilor cibernetice. El ne permite sa comunicam in siguranta cu API-ul WooCommerce.

Site de Prezentare DvilsPrint
Pagina Contact DvilsPrint

Tehnologii moderne

Am realizat site-ul dvilsprint.ro cu cele mai populare tehnologii de pe piata: ReactJS si ExpressJS. Pentru a implementa un SEO excelent, am ales sa utilizam NextJS care realizeaza Server-Side Rendering (SSR) pentru ReactJS.

Codul CSS a fost scris in Sass. Astfel, am asigurat o mentenanta rapida si eficienta. Am creat posibilitatea de reutilizare de stiluri si am redus timpul de incarcare pentru stylesheet.

Formularele au fost realizate cu "Formik", o librarie care ne permite evaluarea formularelor in timp real, respectiv limitari si validari foarte usoare cu libraria "yup".

Ideea ta conteaza