Proiectul GrizzlyShop | Personalizare WooCommerce | Administrare Sistem - Xposed Agency

grizzlyshop.ro

Este un magazin online destinat comercializarii de produse personalizate: tricouri, sepci, cani si diverse accesorii hand-made, destinate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Personalizare Magazin Online

Noi am imbunatatit functionalitatea si designul site-ului grizzlyshop.ro, care functioneaza pe platforma WordPress (WooCommerce).

Grizzlyshop.ro este doar unul dintre cele trei magazine online la care am imbunatatit modul de centralizare a comenzilor si elementele de design. Scopul a fost perfectionarea transmiterii informatiilor despre produse si eficientizarea modul de a comanda.

Magazin GrizzlyShop
Produs GrizzlyShop

Promovare Online & Administrare Sistem

Pentru grizzlyshop.ro, noi am organizat campanii de promovare online in perioada 2019 - 2020, prin intermediul Google Ads. Campaniile de promovare au inclus si integrarea cu Google Merchant Center, pentru a arata reclame pentru produsele comercializate. In acest fel, numarul clientilor acestui magazin online a crescut semnificativ.

De asemenea, acordam asistenta tehnica pentru orice problema care ar putea aparea pe grizzlyshop.ro si realizam operatiuni precum: management DNS records, update-uri direct in baza de date a mii de produse simultan si migrare site-uri.

Ideea ta conteaza