Proiectul INMATEH Agricultural Engineering | Software in Cloud - Xposed Agency

inmateh.eu

Aceasta este o platforma web destinata inregistrarii, administrarii si publicarii jurnalului stiintific "INMATEH Agricultural Engineering".

Aceasta platforma este realizata din trei module. Primul este site-ul de prezentare. Aici, vizitatorii pot citi si descarca toate volumele jurnalului. Apoi, modulul care asigura adaugarea articolelor, pentru ca acestea sa fie evaluate, in vederea publicarii. Al treilea modul permite editorului publicarea de volume noi ale jurnalului.

Software in Cloud

inmateh.eu este o aplicatie web moderna, destinata eficientizarii publicarii jurnalului stiintific "INMATEH Agricultural Engineering". Desi e similara cu multe CMS-uri populare, inmateh.eu are o implementare personalizata, care ii garanteaza o eficienta sporita. Astfel, platforma se incarca foarte rapid, raspunzand nevoilor vizitatorilor si administratorilor.

Backend-ul este 100% ExpressJS. Modul de stocare al datelor este NoSQL - MongoDB, iar Frontend-ul este realizat in ReactJS.

INMATEH Agricultural Engineering
Panou de administrare INMATEH

Tehnologii moderne

Site-ul inmateh.eu a fost realizat cu cele mai populare tehnologii de pe piata: ReactJS si ExpressJS. Pentru SEO, am preincarcat pe server paginile in HTML, proces automatizat prin utilizarea modulului "react-snap".

Codul CSS a fost scris in Sass. Astfel, este asigurata mentenanta rapida si eficienta a acestuia si reutilizarea de stiluri. Totodata, s-a redus timpul de incarcare pentru stylesheet.

Pentru noi, securitatea site-ului tau este vitala. Ca si in cazul inmateh.eu, crestem siguranta site-ului tau prin testari aprofundate si complexe.

Ideea ta conteaza