Promovare Online | Digital Marketing - Xposed Agency

Promovare
Online

Campania de promovare online iti va aduce cat mai multi clienti in mediul virtual pe site-ul sau magazinul tau, folosind reclame pe Facebook, Instagram si Google Ads.

Promovare Online Social Media

Cream si administram campanii de promovare online prin tool-uri de marketing precum Facebook Business, Instagram Ads, Google Ads, LinkedIn Ads, Google Merchant Center si Producthero.

Campaniile noastre de promovare iti aduc rezultate vizibile. Facem totul pentru ca numarul clientilor tai sa creasca, iar tu sa iti poti gestiona linistit afacerea!

Grafica Promovare Online

Grafica Promovare Online

Derulezi o campanie de publicitate, dar nu esti multumit de ea? Noi o facem profitabila! Realizam grafica pentru campanii de promovare online, pentru toate device-urile.

Noi iti oferim grafica pe care publicul tau tinta o cauta! Campania ta online va deveni eficienta. Noi o adaptam nevoilor tale!

Promovare Online Social Media

Audit Canale de Promovare

Analizam planul tau de business si iti sugeram canelele de promovare potrivite: social media, paid ads, Backlink SEO etc.

Iti oferim o analiza extensiva a acestora. Poti alege sa lucrezi cu noi pentru a implementa solutiile in site-ul tau actual!

Creare Site si Promovare Online

Creare Site si Promovare Online

Iti cream un site de prezentare pentru businessul tau, iar apoi il promovam in mediul online, prin diverse metode: reclame platite, postari pe social media etc.

Ne asiguram ca site-ul tau se va incarca foarte rapid, reducand semnificativ bounce rate-ul, specific site-urilor promovate online care au viteza redusa. Iti mentinem site-ul rapid si atractiv!

Audit Canale de Promovare

Procesul de Promovare

Ideea ta conteaza